HAE MUKAAN INK-TIIMIIN!

Music Against Drugs ry tarjoaa 18–29-vuotiaille nuorille tiimiharjoittelujaksoja Jyväskylässä. Tiimiharjoittelun voi suorittaa esimerkiksi työkokeiluna, oppilaitosharjoitteluna (työssäoppiminen) tai vapaaehtoisena. Harjoittelun aikana työskennellään nuorisojohtoisissa tiimeissä, joissa nuorilla on mahdollisuus vahvistaa yhteistyötaitojaan, oppia tiimin muilta jäseniltä sekä jakaa omaa osaamistaan tiimin muille jäsenille. 

Syksyisin (syys-joulukuu) ja keväisin (helmi-toukokuu) järjestettävien tiimijaksojen pituus on 3,5 kuukautta ja kesätiimin (kesä-elokuu) 2 kuukautta, mutta jaksolle voi sovitusti osallistua myös lyhempikestoisesti. Tiimitoiminta tapahtuu arkisin maanantaista perjantaihin klo 9–15 Music Against Drugs ry:n toimistolla osoitteessa Matarankatu 4
3 krs. 40100 Jyväskylä.

Tiimit toimivat nyt livenä Matarankadulla, mutta luonnollisestikin jos tilanne sitä vaatii, siirrymme etätyöskentelyyn.

Esimerkkejä tämänhetkisistä tiimeistä ja työtehtävistä:

MEDIA- JA VIESTINTÄTIIMI suunnittelee ja tuottaa erilaisia videoprojekteja sekä ja painomateriaaleja ja osallistuu organisaatioviestinnän tekemiseen.

YHTEISKUNNALLISEN MARKKINOINNIN TIIMI suunnittelee kampanjan nuorten terveyden, hyvinvoinnin tai osallisuuden teemasta. Lue esimerkki Ink-tiimissä toteutetusta YMA-kampanjasta.

OHJAUS- JA TAPAHTUMATIIMI suunnittelee ja toteuttaa tiimin yhteisöllistä toimintaa ja erilaisia ohjaustuokioita.

BÄNDITIIMI harjoittelee yhdessä musiikin tekemistä musiikkialan opiskelijoiden valmennuksessa.

PELITIIMI ideoi ja toteuttaa peliaiheista toimintaa.


Lue uusimmat tiimiesittelyt ja esimerkkejä projekteista blogistamme.
Tutustu tiimien tuottamiin videoihin Youtube-kanavallamme.

 

Mitä muuta kuin tiimityöskentelyä tiimiharjoittelu Ink-tiimissä voi olla?

Tiimityöskentelyn lisäksi harjoittelija kehittää työelämävalmiuksia ja työnhakutaitoja muun muassa osallistumalla vuorovaikutuskoulutukseen ja tekemällä digitaalisen portfolion. Tiimiharjoittelun aikana saa myös tietoa erilaisista työllistymis-, opinto-, ja osallistumismahdollisuuksista sekä oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemoista erilaisten valmennusten muodossa. Lisäksi kokeilemme viikoittain yhdessä eri liikuntalajeja tiimin toiveiden mukaisesi. Rentoa tunnelmaa luovat mm. viikoittaiset teemalevyraadit, kuukausittainen yhteisruokailu ja kerran tiimin aikana järjestettävä tiimileiri.

Lue lisää digitaalisesta esitteestämme.

Vuoden 2020 tiimijaksojen ajankohdat ovat:
Kevään tiimijakso:  3.2.–15.5.2020
Kesän tiimijakso: 15.6.–7.8.2020
Syksyn tiimijakso: 7.9.–18.12.2020

Vuoden 2021 tiimijaksojen ajankohdat ovat:
Kevään tiimijakso:  25.1.–14.5.2021
Kesän tiimijakso: 14.6.–6.8.2021
Syksyn tiimijakso: 6.9.–17.12.2021

Täytä hakulomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan toiveistasi ja tavoitteistasi tarkemmin. Jos sinulle tulee kysymyksiä tiimiharjoitteluun liittyen, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse valmentajaamme Sanna Huovilaan: 050 411 1672.

TÄYTÄ LOMAKE