HAE MUKAAN INK-TIIMIIN!

TÄYTÄ LOMAKE

Music Against Drugs ry tarjoaa 18–29-vuotiaille nuorille tiimiharjoittelujaksoja Jyväskylässä. Tiimijakson voi suorittaa työkokeiluna, oppilaitosharjoitteluna (työssäoppiminen) tai vapaaehtoisena.

Harjoittelun aikana työskennellään nuorisojohtoisissa tiimeissä, joissa nuoret voivat vahvistaa yhteistyötaitojaan, oppia tiimin muilta jäseniltä sekä jakaa omaa osaamistaan muille tiimiläisille.

Syksyisin (syys-joulukuu) ja keväisin (helmi-toukokuu) järjestettävien tiimijaksojen pituus on 3,5 kuukautta ja kesätiimin (kesä-elokuu) 2 kuukautta. Jaksoille voi osallistua sovitusti myös lyhyemmän jakson ajan.

Tiimitoiminta tapahtuu arkisin maanantaista perjantaihin klo 9–15 Music Against Drugs ry:n toimistolla osoitteessa Matarankatu 4
3 krs. 40100 Jyväskylä.

Jo epidemiatilanne sitä vaatii, toiminta voidaan toteuttaa myös etätyöskentelynä. Toimistolla noudatetaan Jyväskylän kaupungin koronasuosituksia ja pidetään muutoinkin huolta turvallisuudesta.

Mitä eroa on työkokeilulla, oppilaitosharjoittelulla ja tiimin suorittamisena vapaaehtoisena?

TYÖKOKEILU: 
Antaa mahdollisuuden selvittää omia ammatinvalinta -ja uravaihtoehtoja tai mahdollisuuksia palata työmarkkinoille. Harjoittelujakso on myös hyvä kurkistus erilaisten työtehtävien maailmaan.
—> Jos tämä kuulostaa sinun tapaukseltasi, laita meille hakemus ja ole yhteydessä Keski-Suomen TE-toimistoon.

OPPILAITOSHARJOITTELU: 
Tiimijakso on osa opintojasi ja oppilaitoksesi seuraa sitä, että harjoittelu vastaa opintoihin kuuluvan harjoittelun vaatimuksia.
—> Jos tämä kuulostaa sinun tapaukseltasi, laita meille hakemus ja ole yhteydessä koulusi opoon tai muuhun opettajaan.

VAPAAEHTOISUUS:
Tiimijakson suorittaminen esimerkiksi kuntoutuksen tukena, mahdollisena osana opintoja, tms. 
—> Jos tämä kuulostaa sinun tapaukseltasi, laita meille hakemus ja hahmotetaan yhdessä onko muita tahoja, joihin sinun tulee olla asian tiimoilta yhteydessä.

Esimerkkejä tämänhetkisistä tiimeistä ja työtehtävistä:

Inkin media- ja viestintätiimin viisi jäsentä kuvassa puhelimen, kuulokkeiden ja käsien desinfiointiaineen kanssa.
Viestintä- ja mediatiimi , syksy 2020.

MEDIA- JA VIESTINTÄTIIMI suunnittelee ja tuottaa erilaisia videoprojekteja sekä ja painomateriaaleja ja osallistuu organisaatioviestinnän tekemiseen. Katso esimerkki Ink-tiimissä toteutetusta mediatiimin videosta.

YHTEISKUNNALLISEN MARKKINOINNIN TIIMI suunnittelee kampanjan nuorten terveyden, hyvinvoinnin tai osallisuuden teemasta. Lue esimerkki Ink-tiimissä toteutetusta YMA-kampanjasta.

OHJAUS- JA TAPAHTUMATIIMI suunnittelee ja toteuttaa tiimin yhteisöllistä toimintaa ja erilaisia ohjaustuokioita.

BÄNDITIIMI harjoittelee yhdessä musiikin tekemistä musiikkialan opiskelijoiden valmennuksessa.

PELITIIMI ideoi ja toteuttaa peliaiheista toimintaa. Katso esimerkki Ink-tiimissä toteutetusta pelitiimin tuotoksesta.

Lue uusimmat tiimiesittelyt ja esimerkkejä projekteista blogistamme.
Tutustu tiimien tuottamiin videoihin Youtube-kanavallamme.

Mitä muuta kuin tiimityöskentelyä tiimiharjoittelu Ink-tiimissä voi olla?

Syksyn 2020 tiiminuoria viettämässä retkipäivää.

Tiimityöskentelyn lisäksi harjoittelija kehittää työelämävalmiuksia ja työnhakutaitoja muun muassa osallistumalla vuorovaikutuskoulutukseen ja tekemällä digitaalisen portfolion. Tiimiharjoittelun aikana saa myös tietoa erilaisista työllistymis-, opinto-, ja osallistumismahdollisuuksista sekä oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemoista erilaisten valmennusten muodossa. Lisäksi kokeilemme viikoittain yhdessä eri liikuntalajeja tiimin toiveiden mukaisesti. Rentoa tunnelmaa luovat mm. viikoittaiset teemalevyraadit, kuukausittainen yhteisruokailu ja kerran tiimin aikana järjestettävä tiimileiri.

Lue lisää digitaalisesta esitteestämme.

Vuoden 2021 tiimijaksojen ajankohdat ovat:
Kevään tiimijakso:  1.2.–14.5.2021
Kesän tiimijakso: 14.6.–6.8.2021
Syksyn tiimijakso: 6.9.–17.12.2021

Täytä hakulomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan toiveistasi ja tavoitteistasi tarkemmin. Jos sinulle tulee kysymyksiä tiimijaksoon liittyen, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse valmentajaamme Sanna Huovilaan: 050 411 1672.