Iltatapahtumat ja kilpailut

Iltatapahtumat ovat ympäri Suomea järjestettäviä yläkouluikäisille suunnattuja päihteettömiä iltabileitä täynnä mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtumien sisällöt valitaan kunkin kaupungin nuorten ja kunnassa toimivien ammattilaisten toiveiden mukaisesti ja ohjelmassa voi olla mm. erilaisia skaboja, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä nuorten bändikilpailun finaali!

Koulujen yläkouluikäiset yhteentuovat iltatapahtumat järjestetään osana isompaa Music Against Drugs -kokonaisuutta, joka suunnittellaan ja toteutetaan yhteistyössä nuorten kanssa. Kokonaisuuteen sisältyy ennen iltatapahtumaa järjestettävä nuorille suunnattu kouluviikko ja erilaisia kilpailuja nuorten toiveiden mukaisesti.

Kiinnostaako tapahtumien järjestäminen, yhteisöllinen reissumeininki ja uudet kaverit? Lähde mukaan järjestämään Music Against Drugs -iltatapahtumia! Tulevista syksyn 2019 iltatapahtumista tulemme infoamaan sekä verkkosivuillamme että Facebookissa. Lisätietoja antaa tuotantokoordinaattorimme Arvo Peltonen: +358 50 445 6449,‬ arvo.peltonen@musicagainstdrugs.info

Vapaaehtoiseksi pääset liittymään tällä lomakkeella.