Verppu eli vappu verkossa


Tapahtuman tiedot

  • Date:

Rentoa verppua!

Tule viettämään vappua verkossa eli VERPPUA kanssamme, sellaisena kuin olet! 

Verkostoitumisvappu järjestetään keskiviikkona 29.4 alkaen klo 13.00. Tapahtuman arvioitu kesto on kaksi tuntia, mutta voit tulla myös vaikka vaan piipahtamaan! VERPPU järjestetään etänä, osallistumaan pääset selaimesi kautta. Voit siis osallistua vaikka kotisohvalta, pidemmänkin matkan päästä! Tiedossa on rentoa jutustelua ja hauskaa puuhastelua! 

Tapahtuman aikana pääset tutustumaan eri työelämätoimijoihin ja oppilaitoksiin sekä Music Against Drugs ry:n Ink-tiimitoimintaan. Pääset myös tapaamaan muita nuoria, sekä halutessasi kertomaan enemmän itsestäsi ja osaamisestasi eri työelämätoimijoille Speed Deittailun merkeissä! Meiltä saat myös vinkkejä etätyöskentelyyn, ja saatat löytää Speed Deittailun mahdollistaman verkostoitumisen kautta uusia tulevaisuuden mahdollisuuksia! Tervetuloa mukaan viettämään VERPPUA!

Tapahtuman aikataulu (aikatauluun voi tulla pieniä muutoksia)

13-13:10 Tiimiläisten & osallistujien esittely
13:10-13:15 Music Against Drugs ry:n esittely
13:15-13:30 Impro-ohjelma
13:30-14:15 Tiimiläisten ohjelma & vinkkejä etätyöskentelyyn
14:15-14:20 Kiitos (virallinen osuus päättyy)
14:20-15:00 Mahdollisuus jäädä Speed Deittailemaan & verkostoitumaan

Pyydämme ilmoittautumaan tiistaihin 28.4.2020 mennessä tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen toimitamme linkin verkkoalustalle, josta pääsette osallistumaan.

Varaathan tapahtuman alkuun mukaasi lempimukisi ja siihen alkoholitonta lempijuomaasi (esim. kahvia/teetä/simaa yms.)!

Jos tarvitset apua tapahtuman tekniseen toteutukseen liittyen, otathan yhteyttä:
Eerik Niemelä
+ 358 50 320 5550
eerik.niemela(at)musicagainstdrugs.info

Music Against Drugs ry järjestää Ink-tiimitoimintaa 18-29-vuotiaille nuorille Jyväskylässä. Toiminnan tavoitteena on nuorten työelämä- ja opiskeluosallisuuden edistäminen ja työelämävalmiuksien vahvistaminen. Moni tiimissä mukana ollut nuori onkin työllistynyt tai löytänyt opiskelupaikan Ink-tiimitoiminnan myötä. Lisäksi toiminnalla pyritään nuorten aikuisten aktiivisen toimijuuden, mielenterveyden sekä terveyttä edistävien elämäntapojen vahvistamiseen tiimimuotoisen toiminnan kautta.