KUVAKILPAILU POHJOIS-SAVO

OSALLISTU POHJOIS-SAVON KUVAKILPAILUUN 23.5. MENNESSÄ!

Osallistu kuvakilpailuun teemalla “ILO”! Kerro meille yhdellä kuvalla, mikä tai mitkä asiat tekevät sinut tai ystäväsi iloiseksi? Miltä ”ilo” sinun kuvaamana näyttää? Voit ottaa osaa kilpailuun joko teemaa ilmentävällä valokuvalla, piirroksella tai maalauksella, tyyli on vapaa!

Kilpailuun osallistujien kuvat julkaistaan REC & REW AM -tapahtumassa Ahmon- ja Suininlahden kouluilla 26.5.2023, jossa yleisö äänestää suosikkikuvaansa. Eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan Polaroid-kameralla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yläkouluikäiset Maaningalta, Nilsiästä tai Siilinjärveltä. Kuvakilpailu järjestetään osana Pohjois-Savon Music Against Drugs -kokonaisuutta.

KUVAKILPAILUN OSALLISTUMISOHJEET:

 • Kuvakilpailuun osallistujien yläikäraja on 16 vuotta ja kotikunnan tai koulunkäyntikunnan on oltava Maaninka, Nilsiä tai Siilinjärvi.
 • Osallistujalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet ja kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia tai muutoin työstämiä. Kilpailuun voi osallistua enintään  yhdellä kuvalla.
 • Kuvakilpailuun osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistuminen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.
 • Kilpailun tuotos toimitetaan digitaalisessa muodossa esim WhatsAppilla, iMessagena tai sähköpostilla. Esimerkiksi piirroksesta tai maalauksesta tulee siis toimittaa valokuva tai skannaus. Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi, joista sinut tavoittaa.

  Lähetä kuvat haluamallasi tavalla:
  WhatsApp: 050 4111672 (Sofia)
  iMessage: 050 4111672 (Sofia)
  Sähköpostilla osoitteeseen [email protected]


 • Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.


Kannustamme kilpailijoita kampanjoimaan myös oman teoksensa puolesta ja pyytämään ystäviään tykkäämään kuvastasi!

Ilmoittaudu mukaan kuvakilpailuun 23.5.2023 mennessä alla olevasta painikkeesta. Onnea kilpailuun! 

Kuvakilpailun palkintojenjako Jyväskylän Music Against Drugs -iltatapahtumassa 29.4.2022.
Kuvassa vasemmalla Jyväskylän kuvakilpailun voittaja. Kuva: Juho Virinkoski