OSALLISTU KUVASKABAAN!

Osallistu kuvaskabaan teemalla “Together”! Voit ottaa osaa kilpailuun joko teemaa ilmentävällä valokuvalla, piirroksella tai maalauksella, tyyli on vapaa. Kilpailuun osallistuneetkuvat  julkaistaan Music Against Drugs ry:n Instagramissa ja Facebook-sivulla ja eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt kuva palkitaan Polaroid-kameralla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki alle 16 vuotiaat Jyväskylässä asuvat tai Jyväskylässä koulua käyvät nuoret. Kuvaskaba järjestetään osana Jyväskylän yläkouluilla järjestettävää Music Against Drugs -kokonaisuutta.

 

KUVASKABAAN OSALLISTUMISOHJEET:

  • Kuvakilpailuun osallistujien yläikäraja on 16 vuotta ja kotikunnan tai koulunkäyntikunnan on oltava Jyväskylä.
  • Osallistujalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet ja kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia tai muutoin työstämiä. Kilpailuun voi osallistua enintään  yhdellä kuvalla.
  • Kuvakilpailuun osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistuminen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.
  • Kilpailun tuotos täytyy toimittaa digitaalisessa muodossa. Eli esim. piirroksesta tai maalauksesta tulee toimittaa valokuvat. Kuvat toimitetaan muodossa jpg. ja kuvan maximi koko on 2 MB. Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi, joista sinut tavoittaa.
  • Oma kilpailuun osallistuva teos tulee nimetä. Nimeä kuvat esim. Kuvan_nimi_MaijaMeikäläinen.jpg. Lähetä kuvat sähköpostitse osoitteeseen arvo.peltonen@musicagainstdrugs.info.
  • Kehoitamme kilpailijoita kampanjoimaan myös oman teoksensa puolesta ja pyytämään ystäviään tykkäämään ja jakamaaan kuvaa eteenpäin!
  • Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.
  • Kilpailuun osallistuvat kuvat julkaistaan maanantaina 22.10.2018  Music Against Drugs ry:n  Instagramissa ja Facebook-sivulla ja ne ovat nähtävissä, tykättävissä ja jaettavissa torstaihin 1.11.2018 klo 07.00 asti.

 

KUVASKABAAN ILMOITTAUTUMINEN:

Kilpailuun ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.9.2018 tällä sivulla ja päättyy sunnuntaina 14.10.2018 klo 23.59.

ILMOITTAUDU! ILMOITTAUDU!

 

YHTEISTYÖSSÄ: