OSALLISTU KAJAANIN KUVASKABAAN!

Osallistu kuvaskabaan teemalla “Ystävyys”! Voit ottaa osaa kilpailuun joko teemaa ilmentävällä valokuvalla, piirroksella tai maalauksella, tyyli on vapaa. Kilpailuun osallistuneet teokset julkaistaan Music Against Drugs ry:n sosiaalisen median kanavissa ja eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt kuva palkitaan Polaroid-kameralla! Kilpailuun voivat osallistua kaikki alle 20-vuotiaat Kajaanissa asuvat tai Kajaanissa koulua käyvät nuoret. Kuvaskaba järjestetään osana Kajaanin yläkouluilla järjestettävää Music Against Drugs -kokonaisuutta keväällä 2019.

 

Kuvakilpailun osallistumisohjeet:

 

  • Osallistujalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet ja kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia tai muutoin työstämiä. Kilpailuun voi osallistua enintään  yhdellä kuvalla.
  • Kuvakilpailuun osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistuminen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.
  • Kilpailun tuotos täytyy toimittaa digitaalisessa muodossa. Eli esim. piirroksesta tai maalauksesta tulee toimittaa valokuva. Kuvat toimitetaan muodossa jpg. ja kuvan maximi koko on 2 MB. Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi, joista sinut tavoittaa.
  • Oma kilpailuun osallistuva teos tulee nimetä. Nimeä kuvat esim. Kuvan_nimi_MaijaMeikäläinen.jpg. Lähetä kuvat ja videot sähköpostitse osoitteeseen arvo.peltonen@musicagainstdrugs.info aikavälillä 4.2.–17.3.2019.
  • Kehoitamme kilpailijoita kampanjoimaan myös oman teoksensa puolesta ja pyytämään ystäviään tykkäämään ja jakamaaan kuvaa eteenpäin.
  • Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram ja Twitter) sekä painotuotteissa.

 

Kuvaskabaan ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan kuvaskabaan aikavälillä 4.2.–17.3.2019 lomakkeen kautta:

ILMOITTAUDU! ILMOITTAUDU!