Esittelyssä ohjaus- ja tapahtumatiimi

Moi!

Me ollaan ohjaus- ja tapahtumatiimi. Meitä on täällä viisi (5)  jäsentä. Jee! Meillä olisi tarkoitus tehdä erilaisia tapahtumia mahdollisuuksien mukaan. Tämän tiimin kautta saamme oppia erilaisia asioita, kuten juurikin tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Meillä on myös mahdollisuus ohjata erilaisia tuokioita, kuten jokapäiväiset taukojumpat. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme jokaviikkoisia yhteisliikuntatuokioita. Vaihtoehtoisesti  toteutamme myös muiden tiimiläisten ehdotuksia. Voimme tehdä myös yhteistyötä muiden tiimiläisten kanssa. Myös muilla tiimiläisillä ”inkissä” on mahdollisuus toteuttaa näitä erilaisia tuokioita itsekseen. Meillä on tavoitteena erilaisten tuokioiden ja tapahtumien lisäksi saada näkyvyyttä Music Against Drugs ry:lle.

Alta voit lukea henkilökohtaiset esittelymme. ?

Ohjaus- ja tapahtumatiimi, kevät 2018

Moi!

Olen Siiri, 28-vuotias jyväskyläläinen nainen. Aloitin työkokeilun Music Against Drugs ry:ssä keväällä 2018, Ink-tiimin sisäisessä ohjaus- ja tapahtuma tiimissä. Minulla on kaksi aikaisempaa ammattia, valmistuin 2008 vuonna hotelli- ja ravintola-alan perustutkinnosta tarjoilijaksi ja vuonna 2014 liiketalouden perustutkinnosta talouspuolen merkonomiksi. Ravintola-alalta minulla on noin 8 vuotta työkokemusta. Tulin hankkimaan uudenlaista työkokemusta sekä kehittämään itseäni tapahtumien järjestämisestä sekä ohjatusta toiminnasta. Minun vastuualuettani on esim. suunnitella ja toteuttaa työpäiviin taukoliikuntahetket. Vapaa-ajalla tykkään käydä kuntosalilla treenaamassa.


 

Tervehdys. Olen 22-vuotias avoin, ystävällinen ja kuuntelevainen nuori mies, joka valmistui toissa kesänä merkonomiksi. Hain Music Against Drugs ry:n Ink-tiimiin, koska yli vuoden työttömänä olleena halusin jotain mukavaa tekemistä arkipäiville ja tämä järjestö vaikutti tosi avoimelta ja mukavalta yhteisöltä. Tämän kevään ajan toimin inkin sisäisessä ohjaus- ja tapahtumatiimissä. Tavoitteenani Ink-tiimissä on saada hyviä uusia kokemuksia, selkeyttää ura- ja kouluvalintojani sekä järjestää mahtavia tapahtumia. Haluaisin auttaa myös yksinäisiä ja masentuneita ihmisiä, vahvistaa työnhaku- ja työllistymismahdollisuuksia, kehittää vuorovaikutus-, atk- ja työelämätaitoja. Harrastuksiini kuuluu salilla käyminen sekä kaikenlainen liikunta. Vapaa-ajalla tykkään kuunnella musiikkia, käydä keikoilla, pelata pleikkaria, katsoa leffoja, tavata kavereita, kokoontua lähimmäisten kanssa sekä matkustella. Kuten huomaatte, olen aika spontaani tapaus ja lähden mielelläni kaikkeen mukaan, mitä ehdotetaan.

Janne Kalliokulju

 

Morjesta pönttöön!

Minä oon Pinja, tai tuttujen kesken Pinkku. Vuosimallia -92! Muutin vuoden 2017 kesällä Jyväskylään ja jätin toistaiseksi Pirkanmaan taakseni. Valmistuin myös vuoden 2017 joulukuussa lastenohjaajaksi JKOsta.

Nyt helmikuun alussa aloitin täällä Ink-tiimissä ja päädyin olemaan yksi ohjaus- ja tapahtumatiimin jäsenistä. Ja mulla olis tarkoitus olla koko kevät täällä oppimassa uusia asioita sekä kehittämässä itseäni erilaisissa asioissa. Olen myös vapaaehtoinen täällä Music Against Drugs ry:ssä sekä sen lisäksi Youth Against Drugs ryssä. Itselleni tärkeimpiä asioita ovat esimerkiksi teatteri ja musiikki, joita mielelläni kulutan niin paljon kuin mahdollista.


Moikka!

Olen Annica, 18-vuotias aurinkoinen ja sosiaalinen tytöntyllerö Keuruulta. Opiskelen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi Gradia Jämsässä viimeistä vuotta, ja nyt olen suorittamassa viimeistä työssäoppimisjaksoani Ink-tiimin ‘ohjaus- ja tapahtumatiimissä’. Tavoitteenani täällä on tottakai saada työssäoppimisjakso sekä näyttö suoritettua, mutta haluan myös saada kunnollisen päivärytmin elämääni sekä lisää uusia tuttavuuksia.

Vapaa-ajallani enimmäkseen pelailen konsolilla ja kuuntelen musiikkia. Ajelen myös tosi paljon ystävieni kanssa.

Musiikki on minulle kaikki kaikessa. En osaa soittaa mitään enkä laulaa, mutta musiikin kuuntelu rauhoittaa minua ja saa minut voimaan paremmin. Musiikkimakuni vaihtelee yleensä herkästä iskelmästä rääväsuiseen räppiin ja raskaaseen metalliin. Keikoilla käynti on myös yksi lempi puuhistani.

Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä psykologina ja auttaa nuoria.

Heippa!

Nimeni on Jemina ja olen 21-vuotias iloinen kahviaddikti. Olen vuonna 2015 valmistunut ylioppilas, minkä jälkeen lähdin Jyväskylän ammattiopistoon ja valmistuin keväällä 2017 merkonomiksi. Nyt alkukevään tullen tarvitsin lisää rytmiä ja toimintaa arkeeni, joten liityin Ink-tiimin ohjaus- ja tapahtumaryhmään.  Tiimin kautta haluan oppia sosiaalisia taitoja ja saada lisää itseluottamusta.

Vapaa-aikani tykkään viettää kavereiden ja hyvän ruuan kanssa. Myös kissani ja musiikki ovat suuri osa elämääni, vaikken minä mitään osaa soittaa.

Tulevaisuudenkuvani on vielä vähän auki, mutta toivottavasti pääsen lähivuosina opiskelemaan.