Feel Good-tapahtuma (14.11.2018)

 
 YMA-tiiminä (yhteiskunnallisen markkinoinnin tiimi) laitoimme liikkeelle #liikkuenpositiiviseksi kampanjan. Keskiviikkona 14.11. meidän tiimin Feel Good-tapahtuman paikkana toimi monikulttuurikeskus Glorian aulatila. Tapahtuman ideana oli se, että saadaan ihmiset liikkumaan ja heille lisää positiivisia mielikuvia liikunnasta ja elämästä yleensä.

Meiltä löytyi kuntopyöräilyä, positiivisten ajatusten maalausta taululle, Suomen Mielenterveysseuran kortteja, joihin sai kirjoittaa omia ajatuksiaan jatkamalla kortin lausetta ja hernepussin heittoa reikien läpi, jos sai 4 sisään voitti huikeita palkintoja. Yhteistyössä mukana Budgetsport Jyväskylä ja heidän palkintoja oli mm. juomapullovöitä, polkupyörä valoja, juomapulloja. Sekä myös meidän tiimin omalla logolla varustettuja pulloja sai palkinnoksi. Jos osallistui johonkin edeltävistä toiminnoista sai aina meiltä heijastimen myös mukaan. Meiltä sai ottaa tiimin kampanjaan liittyviä tarroja ja Music Against Drugsin esitteitä. Proteiinipatukat olivat myös suuressa suosiossa.

 
Ensin aamupäivä alkoi hiljaisesti mutta ensimmäisen vartin jälkeen alkoi ihmisiä kiinnostamaan että mitäs meidän pisteeltä oikein löytyikään. Porukka lähti hyvin mukaan kisailuun, maalaus ja kirjoitus juttuihin. Eniten tottakai veti puoleensa hernepussin heittely (tottakai hyvät palkinnot houkutteli osallistujia). Pidimme yllä sellaista ilmapiiriä että jokainen sai osallistua ja yrittäminen aina kannatti. Paljon sai kuulla naurua ja nähdä onnistumisen riemua sekä nuorilta että aikuisilta. Fiilis oli rento ja mukaansatempaava. Kävijöitä 3h aikana tuli yhteensä yli 50. Yhteensä kuntopyörällä poltettiin 300 kilokaloria.
 
Kiitämme suuresti Gloriaa jossa saimme tämän tapahtuman pitää ja Budgetsport Jyväskylää yhteistyöstä ja heidän antamista palkinnoistaan. Liikutaan jokainen meistä positiivisesti ja jaetaan sitä muillekin! #liikkuenpositiiviseksi

Yma-tiimiläiset