Kevään 2019 media- ja viestintätiimi esittäytyy

 

Moi,

olet juuri päätynyt lukemaan kevään 2019 media- ja viestintätiimin esittelyä. Meidän tiimi on järjestyksessään numeron 8. Tiimimme muodostuu neljä jäsenestä ja heistä lisää seuraavaksi.


Juho (oik.) on taitelijaksi syntynyt valokuvauksen ihmemies.

Tero on meidän tiimin ns. some-expertti. Aivot raksuttavat kuin kellossa viisarit konsanaan, joskus vähän nopeamminkin. Ideoiden tulva on niin vallaton, että  sen huomaa sosiaalisessa mediassa julkaisujen tulvana.

Jutta on meidän tiimin liideri (ei kuvassa). Kun meidän tiimin liideri avaa suunsa, muut kuuntelevat. Hän tuo tähän tiimiin paljon positiivista eneŕgiaa. Jutta on semmoinen monitoiminainen. 

Midia (vas.) tuo tiimiin oman osaamisensa viestinnän sekä mainonnan puolelta.

 

Tiimin työt

Tiimijakson aluksi tutustuimme laitteistoon, tietokoneohjelmiin ja toisiimme. Olemme myös valloittaneet järjestön Instagram-tilin. Olimme mukana koko tiiminä ja parin muun vapaaehtoisen kanssa järjestämässä ystävänpäivätempausta Jyväskylän Forumissa. Tempauksesta meidän some-expertti Tero kirjoitti blogikirjoituksen,  jonka voit myös lukea täältä meidän nettisivuiltamme. Muitakin blogeja on ollut työn alla. Työn alla on ollut myös erilaisia videoprojekteja.


Tavoitteet

Tavoitteenamme on tällä jaksolla tutustua erilaisiin tietokoneohjelmiin ja saada uusia kokemuksia. Haluamme tutustua uusiin ihmisiin, tuottaa videoprojekteja/lyhytelokuvia, pitää järjestön sometilit aktiivisena ja luoda kontakteja eri järjestöihin. Kaikkea täällä opittua haluamme hyödyntää tulevaisuudessa kukin tahoillamme. 

 


 

 

 


Tero Lindeman 
Kirjoittaja on Ink-tiimin media-ja viestintätiimissä toimiva merkonomiksi valmistunut some-expertti