Kevään 2020 media- ja viestintätiimi

Moi! Media- ja viestintätiimissä tuotamme erilaista mediasisältöä, esimerkiksi muokkaamme kuvia, teemme vlogi- ja blogisisältöä sekä printti-, mainos- ja esitemateriaaleja. Ink-tiimijakson aikana olemme laatineet tiimisäännöt, leiriohjelmaa, kuten ohjattuja liikunta- ja pelitilaisuuksia sekä somepostauksia. Lisäksi olemme suunnitelleet blogitekstiä, oppineet valokuvauksesta eri kameroilla ja harjoitelleet aikataulutusta. 

Seuraavaksi pääset tutustumaan meihin tarkemmin.
Terveisin, kevään 2020 media- ja viestintätiimiläiset


Ink-tiimiläinen Perttu kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa kulttuurituotannon opiskelija Humakista. "Toimin Ink-jaksolla mediatiimin liiderinä, harjoittelu on opettanut paljon. Pidän runoista ja musiikista."
Ink-tiimiin osallistunut Paula sanoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa kielipoliisi. "Suomen kielen maisteri, joka vastaa tiimin kieli- ja taidepuolesta. Pidän eläimistä, kirjallisuudesta, tv:stä, elokuvista ja peleistä."
Ink-tiimiläinen Veera on someguru. Hän kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa viittomakielinen takkutukka. "Vähän outo, mutta luonteeltaan hurmaaja. Rakastan hevimusiikkia, teetä, neulomista ja nörttijuttuja."
Ink-tiimiläinen Roope kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa tiimin muusikko. "Päällepäin vanilja, mutta kauhu, pelit, anime sekä taiteet ovat lähellä sydäntäni. Soitan kitaraa, bassoa ja laulan."
Ink-tiimiläinen Iiris kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä tulleensa tiimiin TOP-jaksolle Viitaniemen Valmalta. "vapaa-ajallani piirtelen ja laulan. Tykkään pelata ja katsoa elokuvia, mieluiten seikkailua, toimintaa ja kauhua. Rakastan kulttuuria, matkailua ja kielet kiinnostavat minua,"
Ink-tiimiläinen Noomi kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa koirakuvavastaava. "Olen pieni ja eläinrakas haaveilija, opiskelen parhaillaa valokuvausta. Vapaa-aika kuluu pelaillen, taiteillen ja elokuvien tai animen parissa."
Ink-tiimiläinen Oona-Kaisa kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa kaappifilosofi. "Olen äänenkäytön ammattilainen, keittiöpsykologi ja käsitöistä innostunut lukutoukko. Olen pohdiskeleva, mutta en turhan vakava."