Kevään 2020 ohjaus- ja tapahtumatiimi esittäytyy!

(Kuvassa vasemmalta oikealle ohjaus- ja tapahtumatiimin Mira, Tiia, Jessica ja Annukka.)


Meillä ohjaus- ja tapahtumatiimin arkipäivät koostuvat pääsääntöisesti taukoliikuntojen sekä tiistain ja perjantain aamustarttien suunnittelusta muille Ink-tiimiläisille. Taukojumpat pyritään pitämään liikunnallisina ja leikkisinä, jotta kaikilla olisi mukavaa ja kaikki saataisiin osallistumaan. Joskus taukoliikuntoja on näytetty videoilta ja heitetty ihan hatustakin jos aikaa on ollut vähemmän.  Taukoliikuntaa vetää aina yksi tai kaksi tiimiläistä. Aamustartteihin olemme keksineet yhteisöllisiä juttuja, kuten “ryhmäytymisleikkejä”. Tiimimme suunnittelee myös perjantai-iltapäivälle yhteisöllistä liikuntaa koko porukalle, kuten viikolla 9 ohjasimme Hipposhallilla sulkapalloa ja kuntopiiriä. 

Ystävänpäivän lautapeli

Ohjaus- ja tapahtumatiimi suunnitteli myös ystävänpäivän kunniaksi teemaan sopivan lautapelin, josta vastasi Tiia, Nadia (nykyinen YMA-tiimiläinen) ja Milla. Lautapelissä Ink-tiimiläisiä haastettiin pienryhmien väliseen kilpailuun liikunnallisten, luovien, ilmaisullisten ja kädentaitoja vaativien tehtävien avulla. Tarkoitusta varten ohjaus- ja tapahtumatiimi rakensi upean pelilaudan, jolla liikuttiin noppaa heittämällä ja peliruutu määräsi aina seuraavan (hurjan) tehtävän. Tiimi lähti innolla mukaan haasteisiin ja taisipa porukalla olla hauskaakin. Jälkikäteen palautteessa nousi esille nimenomaan se, että oltiin päästy viettämään porukalla mukavaa aikaa yhdessä. Ystävänpäivän pelailu olikin ohjaus- ja tapahtumatiimin ensimmäinen suurempi koitos ja siitä selvittiin todellakin kunnialla! Tiimi sai myös myöhemmin vahvistusta Mirasta, Annukasta ja Jessicasta. 

Tiimiläisten
vapaa sana

Moikka!

Mun nimi on Tiia ja toimin ohjaus- ja tapahtumatiimissä. Mun motto on “avoimuudella pääsee pitkälle ja huumorilla vielä pidemmälle!”. Opiskelen Jämsän Gradialla nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi ja top-paikkana Music Against Drugs ry:n Ink-tiimi on aivan loistava! Ohjaus- ja tapahtumatiimissä pääsen ohjaamaan monilla eri menetelmillä, saan paljon kokemusta ja uusia ystäviä. Täällä pääsen laajentamaan myös verkostojani sekä näyttämään osaamistani talon ulkopuolellakin.

Hei!

Mä oon  Annukka ja aloitin nyt helmikuun loppupuolella ohjaus- ja tapahtumatiimissä työkokeilijana. Olen täällä tämän jakson loppuun eli toukokuuhun, jolloin myös tää koko Ink-tiimijakso päättyy. Olen ikuinen seikkailija, mikä tarkoittaa sitä että rakastan uuden kokemista ja oppimista. Täällä on ihana ilmapiiri, kun opitaan toisiltamme eikä vain auktoriteettihenkilöiltä. Eikä kukaan oo seurailemassa koko ajan kuinka oikein teet asiat. On ollut ihana tutustua hyviin tyyppeihin mukavassa ja rennossa ilmapiirissä! Ihanaa, kun on saanut kokemusta siitä, millaista on ohjaaminen ja täällä kehittyykin ohjautuvuus/ohjaus- ja suunnitelmallisuustaidot. 🙂 

Hellurei!

Mun nimi on Mira ja opiskelen Gradialla mielenterveys- ja päihdetyötä, ja tulin harjoitteluun Ink-tiimiin helmikuussa. Suurin tavoitteeni on päästä ohjaamaan mahdollisimman paljon ja toki näytön huolellinen valmistelu. Ink-tiimi on yllättänyt positiivisesti ja kiitän ohjaus- ja tapahtumatiimiä erityisesti lämpimästä vastaanotosta ja mahtavasta yhteistyöstä. 

Moi! 

Olen Jessica ja aloitin työkokeilun ohjaus- ja tapahtumatiimissä helmikuun loppupuolella. Olen ensimmäisen vuoden lähihoitajaopiskelija. Oli mahtava kokemus, vaikka en kauan ehtinytkään tiimissä olemaan. Pääsin kuitenkin suunnittelemaan erilaisia ohjauksia muun tiimin kanssa ja kerkesin myös tutustumaan aivan mahtaviin tyyppeihin.