”Melekosen mystinen Media- ja viestintätiimi”

Ehtoota! Tässä ois syksyn 2020 melekosen mystinen media- ja viestintätiimi! Aloitimme tiimiharjoittelumme 7.9.2020. Meidän tehtävämme on tuottaa erilaista mediasisältöä; muokkaamme kuvia, teemme vlogi- ja blogisisältöä sekä printti-, mainos- ja esitemateriaaleja. Olemme aktiivisia myös somen puolella, käy tsekkaamassa instagram. 😉

Heidi kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa juustofanaatikko. Hän on kokeileva hassuttelija, joka kokeilee nyt media-alaa. Vapaa-aikansa hän kuluttaa pyörän selässä ja tietokoneen äärellä. Heidin jääkaapista löytyy aina purkki fetajuustoa. Heidi on 27-vuotias ja horoskoopiltaan skorpioni.
Emmi kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa taiteellinen. Hän on musiikki ja pelirakas, huumori-ihmisiä. Kaveriporukassa viihtyvä, energinen nuori. Hän on hassu ja joskus laiska, mutta aina valmis kokeilemaan uutta. Hän on myös eläinhullu. Emmi on 19-vuotias j ahoroskoopiltaan leijona.
Anne-Mari kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa  höpsöilijä. Hän on meida- ja viestintätiimissä oleva, alanvaihdosta haaveileva tyyppi. Omalla ajallaan hän käppäilee joko luontopolulla, tuijottaa netflixiä tai piirtelee. Anne-Mari on 28-vuotias ja horoskoopiltaan rapu.
Arja kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa tuumailija. Hän on savolainen tietotekniikkaa opiskelemaan päätynyt entinen nuori. Kun hän ei haahuile pitkin metsiä, hän pelaa ja taiteilee. Arja on 29-vuotias ja horoskoopiltaan kalat.
Jenna kertoo kuvan päällä olevassa tekstissä olevansa noita-akka. Hän on oman elämänsä somepersoona, joka etsii itselleen sitä oikeaa - siis urapolkua. Hänellä on kourassa joko puhelin tai kemera, usein myös kahvikuppi. Tuntomerkkeinä ovat mustat kynnet ja takkutukka. Jenna on 20-vuotias ja horoskoopiltaan vaaka.