Pyörät pyörimään

Toimistomme otti uuden askeleen kohti aktiivisempaa ja hyvinvoivempaa työtä, kun pääsimme yhteistyöhön treenikauppa.fi:n kanssa. Saimme toimistollemme yhteistyön tiimoilta kuntopyöriä, joita on tarkoitus hyödyntää työn ohessa. Sekä nuoret että työntekijät aikovat hyödyntää pyöriä kuntoilutarkoituksessa ja siten koko toimiston väki pääsee kiinni aktiivisempaan arkeen. Pyörät tuovat mukanaan monenlaisia hyötyjä, ne muun muassa edistävät hyvinvointia, työssä jaksamista ja ylipäätään aktivoivat ihmiskehoa.

Kun pyörät saapuivat, ne tuotiin toimistolle odottamaan kasausta. Nuoret lähtivät  kasaamaan pyöriä ja nyt ne ovatkin jo käytössä. Olemme julkaisseet materiaalia pyörien käytöstä ja niiden kasauksesta myös meidän Instagram-tilillämme. 

Music Against Drugs ry:n Ink-tiimissä toimiva Noora kertoo, että pyörä tuo hyvää vaihtelua tavalliselle istumiselle. Nooran mielestä pyörä palvelee parhaiten säädettävän pöydän kanssa töitä tehdessä, mutta tauoilla menee hyvin ilmankin pöytää. Nooran mielestä on hyvä, että pyörien avulla sekä nuorille että työntekijöille annetaan mahdollisuus tehdä istumatyöstä aktiivisempaa.

Noora mielestä on hyvä, että toimiston väelle annetaan mahdollisuus tehdä istumatyöstä aktiivisempaa.

Tiimivalmentaja Anu uskoo kuntopyörien edistävän terveysliikuntaa työpäivien aikana ja pitävän mielen virkeämpänä kiireenkin keskellä. Osalla ihmisistä keskittyminen on luontaisesti liikkuessa helpompaa, joten pyörät voivat pitää toimiston väkeä myös skarpimpana!

Haluamme kiittää Treenikauppa.fi:tä ja Gymstickiä yhteistyöstä ja tuesta liikunnallisemman työkulttuurin edistämisessä!

Gymstick Facebookissa:
https://www.facebook.com/gymstickfinland/?epa=SEARCH_BOX

Treenikauppa Facebookissa:
https://www.facebook.com/treenikauppafi/

Instagram: @gymstickofficial
#Gymstick #treenikauppa #deskbik

Teksti: Tero Lindeman, Ink-tiimi 8

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Treenikauppa.fi