TIIMILEIRI syksy 2020: skräppäystä, taidetta ja tukkihumalaa

Vaikka poikkeukselliset olot ovatkin koetelleet syksyn Ink-tiimiläisiä, niin saimme vietettyä hauskat kaksi leiripäivää Juhlatalo Majakoskella Ruokkeella. Puitteet olivat loistavat, isolla pihalla mahtui hyvin temmeltää (myös mukana ollut leirikoira) ja kaikki olivat kiitollisia valmiista ruokapöydästä. 

Leirin toiminta oli monipuolista, sillä jokainen ryhmä oli saanut suunnitella ohjelmaa leirille. Ohjaus- ja tapahtumatiimin kanssa etsimme lähiympäristöstä erilaisia syksyn elementtejä parin kanssa ja näistä löydöistä tehtiin taideteoksia. Media- ja viestintätiimin ohjelma oli skräppäystä, teemalla “minä”. Pelitiimi veti hauskat olympialaiset, jotka sisälsivät mm. tarkkuusheittoa ja tukkihumalaa. YMA-tiimin kanssa muun muassa pohdittiin mielenterveysasioita. 

Leirillä parasta oli touhuta yhdessä hauskojen aktiviteettien parissa, mutta tämän maailmalla vallitsevan tilanteen takia, osa ei päässyt paikalle tai osallistui leirin toimintaan etäyhteyksin. Tässä yhden Ink-tiimiläisen, Netan mietteitä etäleireilystä

“Etänä leireily oli kokemus ja ilman haasteita ei täysin tietenkään päästy, kun tekniikassa on aina omat haasteensa. Etänä leirillä oleminen oli itselle hyvin vierasta. Jokainen tiimi oli kuitenkin varautunut tilanteen mukaisesti ja toiminnot olivat mukaansa vetäviä. Lisäksi oli huolehdittu, että oli etäyhteys koko ajan ohjelmien käytössä. Leirin olemuksesta jää kuitenkin paljon kokematta, kun vapaa-ajan hetkissä usein ihmiset enemmän ryhmäytyvät keskenään. Ensimmäisenä leiripäivänä oli mukavaa, kun etänä olijoita oli kaksi vain yhden sijaan. Kommunikaatio oli avain siihen, etten kuitenkaan tuntenut itseäni ulkopuoliseksi, vaikka en paikan päälle päässytkään.”

Mutta koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tsekkaa alta vielä media- ja viestintätiimin tekemä koostevideo leiristä! Värikästä syksyä kaikille!

Katso leirivideo tästä.

Jenna Mäenpää, media- ja viestintätiimi