OSALLISTU 12.3.2023 MENNESSÄ!

Osallistu musiikkikilpailuun ja voita taustakangas omalla logolla CD-Partnerin kautta!  Musiikkikilpailuun voivat osallistua bändit, dj:t, trubaduurit, räppärit tai muut yksin esiintyvät artistit. Kilpailuun osallistuvien sooloartistien yläikäraja on 25 vuotta. Yhtyeiden osalta ryhmän keski-iän tulee olla enintään 25 vuotta. Lisäksi artistin tai osallistuvan bändin jäsenistä suurimman osan koti- tai koulunkäyntikunnan tulee olla Joensuu. Musiikkikilpailu järjestetään osana Joensuun yläkouluilla järjestettävää Music Against Drugs -kokonaisuutta.
MUSIIKKIKILPAILUN OSALLISTUMISOHJEET:

  • Kilpailuun on mahdollista osallistua ääninäytteellä joko omasta tuotannosta tai cover-kappaleella. Mikäli mahdollista, suosittelemme osallistumaan omalla tuotannolla, sillä osa sosiaalisista medioista ei salli ladata cover-materiaalia tekijänoikeuskysymysten vuoksi.

  • Kilpailuun osallistuvan ääninäytteen tulee olla vähintään 2 minuutin ja enintään 5 minuutin pituinen. Näytteen voi äänittää esimerkiksi puhelimella.

  • Kilpailuun osallistutaan ilmoittautumislomakkeella. Osallistumiskappale tulee ladata wetransfer.com-palveluun (www.wetransfer.com) aikavälillä 20.2.–12.3.2023. Kappaletta liitettäessä Email to -kohtaan tulee laittaa sähköpostiosoitteeksi: ​​[email protected], Your email -kohtaan tulee laittaa oma sähköpostiosoite ja viestikenttään tulee kirjoittaa “oma nimesi -musiikkikilpailu”.
  • Kilpailuun osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistumisen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.

  • Kilpailuun osallistuvat kappaleet tullaan julkaisemaan Music Against Drugs ry:n Youtube-kanavalla. Järjestäjä saa oikeudet äänitteiden käyttöön markkinoinnissa, esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.

  • Kilpailun voittaa Youtubessa eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt kappale ja voittaja palkitaan CD-Partnerin omalla logolla varustetulla taustakankaalla (2×3 m) Joensuun Music Against Drugs -iltatapahtumassa 31.3.2023.

  • Kilpailun äänestysaika alkaa 15.3.2023 ja päättyy 29.3.2023.
    Kehotamme kilpailijoita kampanjoimaan myös itsensä puolesta ja pyytämään ystäviään äänestämään.


YHTEISTYÖSSÄ: