OSALLISTU PORIN MUSIIKKIKILPAILUUN!

Osallistu musiikkikilpailuun, tavoittele paikkaa Music Against Drugs -iltatapahtuman stagella ja voita 100 kpl:n levypainos omasta musiikistasi (arvo 570 euroa)! Musiikkikilpailuun voivat osallistua bändit, dj:t, trubaduurit, räppärit tai muut yksittäin esiintyvät artistit. Kilpailuihin osallistuvien yläikäraja on 25 vuotta. Bändien osalta ryhmän keski-ikä ei saa ylittää 25:tä vuotta. Lisäksi artistin tai osallistuvan bändin jäsenistä suurimman osan kotikunnan tai koulunkäyntikunnan tulee olla Pori. Kilpailuun on mahdollista osallistua joko omalla tuotannolla tai cover-kappaleilla. Mikäli mahdollista, niin suosittelemme osallistumaan omalla tuotannolla, sillä osa sosiaalisista medioista ei salli ladata cover-materiaalia tekijänoikeuskysymysten vuoksi. Musiikkikilpailu järjestetään osana Porin yläkouluilla järjestettävää Music Against Drugs -kokonaisuutta.

MUSIIKKIKILPAILUN OSALLISTUMISOHJEET:

 • Kilpailuun on mahdollista osallistua joko ääninäytteellä tai videolla. Kilpailuun osallistuvan ääninäyteen tai musiikkivideon
  tulee olla vähintään 2 minuutin ja enintään 8 minuutin pituinen.
 • Kilpailuun osallistutaan ilmoittautumislomakkeella (alla) ja video tai ääninäyte tulee ladata wetransfer.com-palveluun (www.wetransfer.com) aikavälillä 12.11.– 2.12.2018. Videota tai ääninäytettä liittäessäsi email to-kohtaan tulee laittaa sähköpostiosoitteeksi [email protected], Your email-kohtaan tulee laittaa oma sähköpostiosoite ja viestikenttään tulee kirjoittaa oma nimesi -musiikkikilpailu.
 • Kilpailuun osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistuminen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset. 
 • Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.
 • Kilpailuun osallistuvat kappaleet tullaan julkaisemaan Music Against Drugs ry:n Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla.
 • Kilpailu ratkeaa videoiden keräämillä Facebook-tykkäyksillä ja jaoilla sekä Youtubessa videon tai ääninäytteen keräämien peukutusten yhteistuloksella.
 • Neljä eniten ääniä kerännyttä bändiä/artistia pääsee esiintymään Music Against Drugs -iltatapahtumaan joulukuun 14.12.
  Porin keskustan nuorisotalolla.
 • Eniten tykkäyksiä saanut artisti/bändi palkitaan CD-partnersin 100 kappaleen levypainoksella omasta musiikista (arvo 570 euroa). 100 kpl digipack (CD-audio, 4-sivuinen digipak DCD 2/1 4-väripainatuksella, kirkas tray, 5-värinen offset labeli, koteloiden muovitus + nettilataus.
 • Kehoitamme kilpailijoita kampanjoimaan myös itsensä puolesta ja pyytämään ystäviään äänestämään!

Ilmoittaudu mukaan musiikkikilpailuun 2.12.2018: