[metaslider id=4234]

OSALLISTU!

Music Against Drugs ry tarjoaa monipuolisia osallistumismahdollisuuksia kaikille 13–29-vuotiaille nuorille ympäri Suomea! Voit osallistua toimintaan sekä verkon yli että paikan päällä Jyväskylässä tai osallistumalla eri paikkakunnilla järjestettäviin Music Against Drugs -iltatapahtumiin. Vapaaehtoistoiminnan lisäksi Music Against Drugs ry tarjoaa laajan valikoiman harjoittelutoimenkuvia eri aloilta muun muassa Ink-tiimitoiminnan muodossa. Verkossa tapahtuma toiminta ja ilmaiset osallistumismahdollisuudet takaavat jokaiselle mahdollisuuden hypätä mukaan meininkiin! Lue lisää osallistumismahdollisuuksista toimintakohtaisilta sivuiltamme.

Työkokeilu- tai harjoittelu Ink-tiimissä

Etsitkö työkokeilu- tai harjoittelupaikka, jossa pääset kehittämään työelämävalmiuksiasi tiimimuotoisesti? Lue tarkemmin, mistä on kysymys ja hae mukaan!


Kampanjat

Ilmoittaudu mukaan tekemään kampanjoita sinulle tärkeistä aiheista – hyvässä porukassa! Verkkomuotoinen toteutus mahdollistaa osallistumisen mistä päin Suomea tahansa!


Digi-inkin toimintaa avaava piirros, jossa mainitaan valmennukset, kampanjat, projektit, yhdessä ja ryhmässä toimiminen. Kuvassa myös kännykän, hiiren, kannettavan tietokoneen, puhelimen, akun ja nettiverkon symbolit.

Digi-Ink

Osallistu Digi-Inkin maksuttomiin verkkovalmennuksiin edistääksesi työnhakua tai opintojasi!


ISGee-Peliyhteisö

Music Against Drugs ry:n ISGee-peliyhteisö tarjoaa pelaamisesta kiinnostuneille nuorille mahdollisuuden löytää uusia ystäviä ja peliseuraa, online ja offline.


Iltatapahtumat ja kilpailut

Järjestämme Music Against Drugs -iltatapahtumia ja kilpailuja eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Osallistu tapahtumiin ja niiden järjestämiseen!


nuori kirjoittamassa muistiinpanoja.

Opinnäytetyöt

Suunnitteletko opinnäytetyötä? Tarjoamme monipuolisesti myös opinnäytetyömahdollisuuksia. Tutustu aiheisiin!