DIGI-INK-toiminta

Digi-Ink-kehittämishanke 2020–2022

Digi-Ink-hankkeessa kehitetään yhdistyksen Ink-tiimitoiminnan pohjalta digitaalinen toimintamalli, johon nuorilla on mahdollisuus osallistua valtakunnallisesti, asuinpaikasta riippumatta. Kehittämishankkeen tavoitteena on 18–29-vuotiaiden nuorten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin, yhteiskunnallisen osallisuuden sekä työelämä- ja opiskeluvalmiuksien vahvistaminen.

Mitä ja milloin?

Digi-Ink-toiminta sisältää digitaalisesti ryhmissä toteutettavia valmennuskursseja ja kampanjoita 18–29-vuotiaille nuorille. Valmennuksia on tarjolla eri teemoihin, kuten mielenterveyteen, hyvinvointiin ja työ- ja opiskeluvalmiuksiin liittyen. Ensimmäiset valmennuskurssit sekä kampanjat alkavat syksyllä 2020 elo-syyskuussa. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Kenelle?

Valmennukset ja kampanjat on tarkoitettu 18-29-vuotiaille. Toiminnassa voit tutustua uusiin ihmisiin, harjaannuttaa yhteistyö-, vuorovaikutus- ja projektiosaamista sekä oppia muilta ja jakaa omaa osaamistasi. 

Miten?

Valmennuskurssit sekä kampanjat toteutetaan etänä, digitaalisia alustoja (kuten Discord ja Zoom) hyödyntäen. Osallistuaksesi toimintaan, tarvitset vain älypuhelimen! Yhden valmennuskurssin/kampanjan kesto on 1–3 kuukautta, jonka aikana yhteisiä digi-kokoontumisia järjestetään 1–2 kertaa viikossa.


Miten mukaan?

Valmennuksiin ja kampanjoihin haetaan hakulomakkeella, jonka jälkeen työntekijä ottaa sinuun yhteyttä ja keskustellaan toiveistasi ja tavoitteistasi tarkemmin. Virallinen hakulomake tulee tälle sivulle täytettäväksi heinäkuussa.

Jos sinua kiinnostaa osallistua toimintaan ja sen kehittämiseen, voit jättää meille yhteystietosi ja sinuun ollaan yhteydessä heinäkuussa. Tämä ei sido sinua mihinkään!

Voit myös tiedustella lisää:
Eerik Niemelä
050 320 5550
eerik.niemela@musicagainstdrugs.info

(Kuva by Henna Peltoniemi)