Hae digi-inkiin

DIGI-INK on hyödyllistä hauskanpitoa verkossa!

Digi-Ink – toiminta on nuorille aikuisille  (18-29v) suunnattuja, verkossa toteutettavia ryhmiä. Ryhmiin voit osallistua kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa, toiminta tapahtuu helppokäyttöisten sovellusten (mm. Discord, Zoom) välityksellä. Ohjelmien käytön ei tarvitse olla ennestään tuttua. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

Kelle ryhmät soveltuvat?

Jos ajattelet, että positiivinen ryhmätoiminta, jossa vahvistetaan omaa osaamista, jaetaan hyviä vinkkejä ja tukea, opitaan uutta ja tutustutaan muihin kuulostaa kiinnostavalta, niin nämä ryhmät sopivat juuri sinulle!

Valmentavia ryhmiä on eri teemojen mukaisesti, jotka sopivat nuorille monenlaisissa eri elämäntilanteissa, olitpa tällä hetkellä työtön, työelämässä tai opiskelemassa. Ryhmiin osallistuminen on ilmaista. Yhteen ryhmään mahtuu 6-8 osallistujaa ja ryhmä kokoontuu viikoittain noin 2 tuntia kerrallaan.

Esimerkkejä ryhmistä


Hyvä Mieli: Ryhmässä käsitellään mielen hyvinvointia ja vahvistetaan omia mielenterveystaitoja. Aiheina mm. psykologinen joustavuus, riippuvuuskäyttäytyminen, tunnetaidot sekä suoja- ja riskitekijät.

Hyvä Olo: Ryhmässä keskitytään terveellisiin elämäntapoihin ja käytännöllisiin arjentaitoihin. Kiinnostaisiko esimerkiksi saada vinkkejä taloudenhallintaan, palautumiseen ja ravintoon liittyen?

Hyvä Tulevaisuus: Ryhmässä keskitytään työhön ja/tai opiskeluun liittyviin asioihin. Aiheina mm. työnhaku ja haastattelut, cv, etäopiskelu ja opintojen edistäminen. Sopii hyvin mm. opiskelijoille ja työtä hakeville.

Hyvä Liikunta: Ryhmässä liikutaan viikoittain yhdessä, vaikkakin eri paikoissa! Ryhmästä saat lisämotivaatiota, tukea ja hyvää seuraa liikkumisen tueksi.

Ryhmien lisäksi toiminnassa toteutetaan digitaalisia kampanjoita, joihin voit lähteä mukaan vaikuttamaan ja tutustumaan sinua kiinnostavaan aiheeseen! Kampanja voidaan toteuttaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai streamaten.

Kampanjoissa ryhmä tutustuu yhteiskunnallisen markkinoinnin menetelmään ja toteuttaa haluamansa aiheen mukaisen digitaalisen kampanjan (some, streamaus jne.) verkossa.

Ryhmiä alkaa aina sitä mukaan, kun ne täyttyvät. Voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella kuullaksesi lisää! Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään.


Voit myös kysyä lisää toiminnasta:

Eerik Niemelä
050 320 5550
eerik.niemela@musicagainstdrugs.info

Katso Eerikin tervehdys tästä

löydät minut myös järjestömme Discordista nimimerkillä eerik digi-ink Discordiin(Kuva by Henna Peltoniemi)