HAE DIGI-INKIIN!

Uusi Digi-Ink toiminta alkaa

Onko syksylle vielä tilaa kalenterissa mukavalle ryhmätoiminnalle, jossa tutustua uusiin tyyppeihin ja vahvistaa osaamista eri teemoista?

Digi-Ink, eli verkossa toteutettavat ryhmävalmennukset ja kampanjat ovat käynnistymässä!
Valmennuksiin ja kampanjoihin voit osallistua kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa, sillä toiminta tapahtuu helppokäyttöisten sovellusten (mm. Discord, Zoom) välityksellä ja niihin saa kaiken tarvittavan perehdytyksen!

Ryhmävalmennuksissa vahvistetaan osaamista, opitaan muilta ja jaetaan omaa osaamista muille eri teemojen ympärillä. Kampanjoissa suunnitellaan ja toteutetaan näkyvä verkkokampanja tiimiä kiinnostavasta aiheesta. 

Yhteen valmennukseen tai kampanjaan sisältyy ryhmätoimintaa noin 2-4h/viikko ja jakso kestää 4-6 viikkoa. Ryhmän koko on noin 4-8 henkilöä. Voit osallistua samanaikaisesti myös useampaan sinua kiinnostavaan sisältöön. Toiminta on täysin vapaaehtoista, eikä sido sinua mitenkään.

Esimerkkejä sisällöistä


Hyvä Mieli – ryhmävalmennus: keskittyy mielen hyvinvointiin liittyviin asioihin ja taitoihin.

Hyvä Olo – ryhmävalmennus: keskittyy terveellisiin elämäntapoihin ja elämänhallintaan liittyviin asioihin ja taitoihin. 

Hyvä Tulevaisuus – ryhmävalmennus: keskittyy työhön ja opiskeluun liittyviin asioihin. Työ-/koulupaikan haku. digitaalinen portfolio ym.

Kampanjat: Ryhmä tutustuu yhteiskunnallisen markkinoinnin menetelmään ja toteuttaa haluamansa aiheen mukaisen digitaalisen kampanjan verkossa.

Ensimmäiset valmennukset starttaavat viikosta 38 eteenpäin ja jatkuvasti sen mukaan, kun ryhmät täyttyvät! Voit osallistua milloin vain!

Täytä lomake, niin olen sinuun yhteydessä ja kerron tarkemmin toiminnasta. Lomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään!


Voit myös kysyä lisää toiminnasta:

Eerik Niemelä
050 320 5550
eerik.niemela@musicagainstdrugs.info

löydät minut myös järjestömme Discordista nimimerkillä eerik digi-ink Discordiin(Kuva by Henna Peltoniemi)