DIGI-INK

Digi-Ink on verkossa toteutettavia valmennuksia ja haasteita, joilla edistetään hyvinvointia, opintoja, työnhakua sekä liikkumista! Toiminta on suunnattu 18–29-vuotiaille.

Alta näet tulevat valmennukset, joihin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Osallistuminen on ilmaista, eikä sido mihinkään. Lisää tietoa valmennuksista alempana sivulla. Otamme myös vastaan ideoita valmennuksille. Jos sinulla olisi siis idea minkälaista valmennusta pitäisi olla tarjolla, jätä ehdotuksesi yhteystietolomakkeen kautta!

Seuraavat Digi-Ink-valmennukset järjestetään 22.–23.3. klo 12–14 (Työn avaimet), 29.-30.3. klo 12-14 (Tulevaisuuden avaimet) ja 5.–6.4. klo 12–14 (Opin avaimet). Alempana sivulla on lisää tulevia valmennuspäivämääriä. Jätä yhteystietosi alla olevasta painikkeesta, niin kuulet lisää toiminnasta. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Liikuntahaaste logoTuleeko liikuttua liian vähän ja kaipaisit lisämotivaatiota liikkumiseen? Osallistu haasteeseen, jossa keräät liikunnalla pisteitä ja pääset lunastamaan palkintoja!


Opin avaimet logo
Opiskelu voi olla todella haastavaa, mutta oikeilla menetelmillä siitä voi tehdä huomattavasti helpompaa! Opin Avaimet -valmennuksessa käydään läpi juuri niitä asioita, jotka auttavat sinua tekemään opiskeluistasi helpompaa! Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.

Opin Avaimet -valmennuksia järjestetään keväällä 2023 seuraavasti:
Maaliskuu: 8.–9.3. klo 12–14
Huhtikuu: 5.–6.4. klo 12–14
Toukokuu: 10.–11.5. klo 12–14


Työn avaimet logo
Töitä pitäisi etsiä ja saada, mutta mutta kilpailu on kovaa ja on vaikea päästä alkuun?
Työn Avaimet -valmennuksella otat työnhaun tärkeimmät seikat haltuun! Valmennuksessa käsitellään esimerkiksi vaikuttavan ansioluettelon ja työhakemuksen tekoa ja pääset halutessasi harjoittelemaan oikeaa työhaastattelua! Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.

Työn Avaimet -valmennuksia järjestetään keväällä 2023 seuraavasti:
Maaliskuu: 22.–23.3. klo 12–14
Huhtikuu: 12.-13.4. klo 12–14
Toukokuu: 24.–25.5. klo 12–14


Tulevaisuuden suunnitelmat hukassa? Halu löytää itseään kiinnostava ja merkityksellinen polku? Tulevaisuuden Avaimet -valmennuksessa ollaan juuri näiden asioiden ytimessä. Valmennuksessa pääset kartoittamaan omaa potentiaaliasi sekä pohtimaan minkälaiset mahdollisuudet olisivat juuri sinua varten. Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.Oletko opiskelija tai teetkö jotain muuta projektia? Yksin tekeminen ei aina motivoi ja on hankala aloittaa. Opintopiirissä kokoonnutaan säännöllisesti yhteen tekemään omia koulutehtäviä eteenpäin, jolloin ne varmasti etenevät. Samalla voi halutessaan jutustella ja kysellä vinkkejä muilta! Opintopiiri on avointa kaikille opiskelijoille ja voit tulla mukaan milloin vain sinulle sopii!


Jäikö joku asia mietityttämään?
Kysy Digi-Inkiä vetävältä Jessicalta lisää:
Jessica Piispanen
p. 050 512 5987
jessica.piispanen@musicagainstdrugs.info

Löydät minut myös järjestömme Discordista nimimerkillä Jessica Digi-Ink