Digi-Ink -toiminta on tauolla ja lomailee kesä-heinäkuussa. Voit kuitenkin jättää yhteystietosi ja sinuun ollaan yhteydessä 11.7 jälkeen!

Digi-Ink on hyödyllistä hauskanpitoa verkossa!

Digi-Ink on verkossa toteutettavia valmennuksia, haasteita ja pelejä, joilla edistetään hyvinvointia, opiskeluja, työnhakua ja liikuntaa! Toiminta on suunnattu 1829 -vuotiaille.

Kalenterista näet tulevat valmennukset, joihin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.
Osallistuminen on ilmaista, eikä sido mihinkään. Lisätietoa valmennuksista kalenterin alta.

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoa ja voit miettiä, mihin sinua kiinnostaisi osallistua!

Klikkaa ja katso myös nämä:
Liikuntahaaste logoTeksti "Seppo" pelin logolla-

Opin avaimet logo
Opiskelu etäaikana ja itsenäisesti on todella haastavaa, mutta oikeilla menetelmillä siitä voi tehdä huomattavasti helpompaa! Opin Avaimet -valmennuksessa käydään läpi juuri niitä asioita, jotka auttavat sinua tekemään opiskeluistasi helpompaa!
Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.

Tulevia Opin Avaimet -valmennuksia:
Tiistai 19.4. klo 12-14
Torstai 21.4. klo 12-14


Työn avaimet logo
Töitä pitäisi etsiä ja saada, mutta mutta kilpailu on kovaa ja on vaikea päästä alkuun? Työn Avaimet -valmennuksella otat työnhaun tärkeimmät seikat haltuun! Valmennuksessa käsitellään esimerkiksi vaikuttavan ansioluettelon ja työhakemuksen tekoa ja pääset halutessasi harjoittelemaan oikeaa työhaastattelua!
Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.

Tulevia Työn Avaimet -valmennuksia:
Tiistai 12.4. klo 12-14
Torstai 14.4. klo 12-14


Liikuntahaaste logoTuleeko liikuttua liian vähän ja kaipaisit lisämotivaatiota liikkumiseen? Osallistu haasteeseen, jossa keräät liikunnalla pisteitä ja pääset lunastamaan palkintoja!Oletko opiskelija tai teetkö jotain muuta projektia? Yksin tekeminen ei aina motivoi ja on hankala aloittaa. Opintopiirissä kokoonnutaan säännöllisesti yhteen tekemään omia koulutehtäviä eteenpäin, jolloin ne varmasti etenevät. Samalla voi halutessaan jutustella ja kysellä vinkkejä muilta! Opintopiiri on avointa kaikille opiskelijoille ja voit tulla mukaan milloin vain sinulle sopii!


Tulossa myöhemmin: Teksti "Seppo" pelin logolla-

Seppo-peli: Pelaa Seppo-alustalla tehtyä peliä kännykälläsi missä vain! Pelissä ratkot tehtäviä, jotka liittyvät itsensä tuntemiseen ja hyvinvointiin. Voit kisata pisteillä muita pelaajia vastaan tai pelata vain oman oppimisen ilosta!
Ilmoittaudu tästä (tulossa) ja saat koodin ja ohjeen, jolla pääset liittymään peliin!


Jäikö joku asia mietityttämään?
Kysy Digi-Inkiä vetävältä Eerikiltä lisää:
Eerik Niemelä
p. 050 320 5550
eerik.niemelä@musicagainstdrugs.info

Löydät minut myös järjestömme Discordista nimimerkillä eerik digi-ink

Digi-inkin toimintaa avaava piirros, jossa mainitaan valmennukset, kampanjat, projektit, yhdessä ja ryhmässä toimiminen. Kuvassa myös kännykän, hiiren, kannettavan tietokoneen, puhelimen, akun ja nettiverkon symbolit.