DIGI-INK

Digi-Ink on verkossa toteutettavaa toimintaa, joilla edistetään hyvinvointia, opintoja, työnhakua sekä liikkumista! Toiminta on suunnattu 18–29-vuotiaille.

Alta näet tulevat valmennukset, joihin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Osallistuminen on ilmaista, eikä sido mihinkään. Lisää tietoa valmennuksista alempana sivulla. Otamme myös vastaan ideoita valmennuksille. Jos sinulla olisi siis idea minkälaista valmennusta pitäisi olla tarjolla, jätä ehdotuksesi yhteystietolomakkeen kautta!

Jätä yhteystietosi alla olevasta painikkeesta, niin kuulet lisää toiminnasta. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

GOALS-VALMENNUS

Haluaisitko nostaa itsetuntoasi, rohkeuttasi ja kartoittaa omaa potentiaaliasi? Onko sinulla halu vahvistaa mahdollisuuksiasi työnhakijana? Tule GOALS -valmennukseen! Valmennuksessa pääset nostamaan esiin omat vahvuutesi ja kehittämään itsetuntoasi. Valmennuksessa tavataan 4 kertaa ja jokaisella tapaamisella on oma teemansa. Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.

Seuraava valmennusjakso:
30.1.—20.2.2024 (tiistaisin klo 13-15)


MOTI-VALMENNUS

Opiskelu voi olla todella haastavaa, mutta oikeilla menetelmillä siitä voi tehdä huomattavasti helpompaa! MOTI -valmennuksessa käydään läpi juuri niitä asioita, jotka auttavat sinua tekemään opiskeluistasi helpompaa ja saat tukea opiskelumotivaation löytämiseen! Valmennus tapahtuu Zoomissa, joten voit osallistua mistä vain.

Seuraavat valmennuspäivät:
15. & 16.11.
klo 12—14
13. & 14.12. klo 12—14
24. & 25.1. klo 12—14


TAITO-RYHMÄ

Oletko taiteesta ja itseilmaisusta kiinnostunut 18–29 -vuotias ja kaipaat porukkaa ympärillesi? Tuu Digi-Inkin TAITO -ryhmään!

TAITO kerää yhteen eri taideilmaisun tavoista kiinnostuneita ihmisiä. Ryhmässä toteutetaan sekä omia, että yhteisiä taideprojekteja ja projektit huipentuvat yhteiseen taidenäyttelyyn. Aikaisemmalla kokemuksella ei ole väliä. Ryhmä tapaa joka torstai iltapäivä verkossa ja tapaamisten teemat sovitaan yhdessä. Jätä yhteystietosi niin kuulet lisää!


Syksyn TAITO -ryhmä 19.10—14.12.
Kevään TAITO -ryhmä 25.1.—4.4.2024


LIIKUNTAHAASTE

Onko terveelliset elämäntavat ja hyvä olo hukassa? Tuleeko liikuttua liian vähän? Ota vastaan Digi-Inkin LIIKUNTAHAASTE, josta saat lisämotivaatiota päästäksesi omaan tavoitteeseesi. Haasteen lopuksi pääset palkitsemaan itsesi valitsemallasi palkinnolla!


OPINTOPIIRI

Oletko opiskelija tai teetkö jotain muuta projektia? Yksin tekeminen ei aina motivoi ja on hankala aloittaa. Opintopiirissä kokoonnutaan säännöllisesti yhteen tekemään omia koulutehtäviä eteenpäin, jolloin ne varmasti etenevät. Samalla voi halutessaan jutustella ja kysellä vinkkejä muilta! Opintopiiri on avointa kaikille opiskelijoille ja voit tulla mukaan milloin vain sinulle sopii! Opintopiiri toteutetaan Zoomissa.


Jäikö joku asia mietityttämään?
Kysy Digi-Inkiä vetävältä Jessicalta lisää:
Jessica Piispanen
p. 050 512 5987
[email protected]

Löydät minut myös järjestömme Discordista nimimerkillä Jessica Digi-Ink