HAE MUKAAN INK-TIIMIIN!

Music Against Drugs ry tarjoaa 18–29-vuotiaille nuorille tiimiharjoittelujaksoja Jyväskylässä. Tiimiharjoittelun voi suorittaa esimerkiksi työkokeiluna, oppilaitosharjoitteluna (työssäoppiminen) tai vapaaehtoisena. Harjoittelun aikana työskennellään nuorisojohtoisissa tiimeissä, joissa nuorilla on mahdollisuus vahvistaa yhteistyötaitojaan, oppia tiimin muilta jäseniltä sekä jakaa omaa osaamistaan tiimin muille jäsenille. 

Syksyisin (syys-joulukuu) ja keväisin (helmi-toukokuu) järjestettävien tiimijaksojen pituus on 3,5 kuukautta ja kesätiimin (kesä-elokuu) 2 kuukautta, mutta jaksolle voi sovitusti osallistua myös lyhempikestoisesti. Tiimitoiminta tapahtuu arkisin maanantaista perjantaihin klo 9–15 Music Against Drugs ry:n toimistolla osoitteessa Matarankatu 4 3 krs. 40100 Jyväskylä.

Tällä hetkellä yhdistyksemme muun toiminnan tavoin myös Ink-tiimitoimintaa toteutetaan toistaiseksi verkossa etäyhteyksin. Toimintaa järjestetään samoin sisällöin kuin aiemmin ja maanantaista perjantaihin klo 9–15. Myös haku Ink-tiimiin järjestetään tällä hetkellä etäyhteyksin (katso tarkemmat tiedot alta.)

Esimerkkejä tämänhetkisistä tiimeistä ja työtehtävistä:

MEDIA- JA VIESTINTÄTIIMI suunnittelee ja tuottaa erilaisia videoprojekteja sekä ja painomateriaaleja ja osallistuu organisaatioviestinnän tekemiseen. Media- ja viestintätiimin uusimman esittelyn löydät täältä ja syksyn 2018 media- ja viestintätiimin viikkoon pääset kurkkaamaan täältä. Aikaisempia videotuotantoja löydät myös Youtubesta.

YHTEISKUNNALLISEN MARKKINOINNIN TIIMI suunnittelee kampanjan nuorten terveyden, hyvinvoinnin tai osallisuuden teemasta. Lue esimerkki uusimmasta Ink-tiimissä toteutetusta YMA-kampanjasta: Pinnalle!-kampanja 2019.

OHJAUS- JA TAPAHTUMATIIMI suunnittelee ja toteuttaa tiimin yhteisöllistä toimintaa ja erilaisia ohjaustuokioita. Lue lisää ohjaus- ja tapahtumatiimistä kevään 2019 ohjaustiimin esittelystä.

BÄNDITIIMI harjoittelee yhdessä musiikin tekemistä musiikkialan opiskelijoiden valmennuksessa.
Lue lisää: Esittelyssä bänditiimi.

PELITIIMI ideoi ja toteuttaa peliaiheista toimintaa. Kurkkaa kevään pelitiimin trailer täältä.

 

Mitä muuta kuin tiimityöskentelyä tiimiharjoittelu Ink-tiimissä voi olla?

Tiimityöskentelyn lisäksi harjoittelija kehittää työelämävalmiuksia ja työnhakutaitoja muun muassa osallistumalla vuorovaikutuskoulutukseen ja tekemällä digitaalisen portfolion. Tiimiharjoittelun aikana saa myös tietoa erilaisista työllistymis-, opinto-, ja osallistumismahdollisuuksista sekä oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemoista erilaisten valmennusten muodossa. Lisäksi kokeilemme viikoittain yhdessä eri liikuntalajeja tiimin toiveiden mukaisesi. Rentoa tunnelmaa luovat mm. viikoittaiset teemalevyraadit, kuukausittainen yhteisruokailu ja kerran tiimin aikana järjestettävä tiimileiri.

Lue lisää digitaalisesta esitteestämme täällä.

Vuoden 2020 tiimijaksojen ajankohdat ovat:
Kevään tiimijakso:  3.2.–15.5.2020
Kesän tiimijakso: 15.6.–7.8.2020
Syksyn tiimijakso: 7.9.–18.12.2020

Huom! Haastattelut Ink-tiimiin toteutetaan toistaiseksi etäyhteyksin. Hakulomakkeen lähettämisen jälkeen jokaiseen hakijaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja samalla ohjeistetaan myös etähaastattelun toteutuksesta. Täytä hakulomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan toiveistasi ja tavoitteistasi tarkemmin.

Jos sinulle tulee kysymyksiä tiimiharjoitteluun liittyen, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse valmentajaamme
Miia Matilaiseen: 050 411 1672

TÄYTÄ LOMAKE