OSALLISTU RIIHIMÄKI-HAUSJÄRVI-LOPPI
KUVASKABAAN 27.10.2019 MENNESSÄ!

Osallistu kuvaskabaan teemalla “yhdessä”! Voit ottaa osaa kilpailuun joko teemaa ilmentävällä valokuvalla, piirroksella tai maalauksella, tyyli on vapaa. Kilpailuun osallistuneet kuvat  julkaistaan Music Against Drugs ry:n Instagramissa ja Facebook-sivulla ja eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt kuva palkitaan Polaroid-kameralla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki alle 20-vuotiaat Riihimäellä, Hausjärvellä tai Lopella asuvat tai edellä mainituissa kunnissa koulua käyvät nuoret. Kuvaskaba järjestetään osana Riihimäki-Hausjärvi-Loppi Music Against Drugs -kokonaisuutta.  

       KUVASKABAN OSALLISTUMISOHJEET:

  • Kuvakilpailuun osallistujien yläikäraja on 20 vuotta ja kotikunnan tai koulunkäyntikunnan on oltava Riihimäki, Hausjärvi tai Loppi.
  • Osallistujalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet ja kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia tai muutoin työstämiä. Kilpailuun voi osallistua enintään yhdellä kuvalla.
  • Kuvaskabaan osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan.
  • Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistumisen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.
  • Kilpailun tuotos täytyy toimittaa digitaalisessa muodossa. Eli esim. piirroksesta tai maalauksesta tulee toimittaa valokuvat. Kuvat toimitetaan muodossa jpg. ja kuvan maximi koko on 2 MB. Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi, joista sinut tavoittaa. Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.
  • Oma kilpailuun osallistuva teos tulee nimetä. Nimeä kuva esim.Kuvan_nimi_MaijaMeikäläinen.jpg. Lähetä kuva sähköpostitse osoitteeseen pilvi.hokkanen@musicagainstdrugs.info aikavälillä 19.9.-27.10.2019.
  • Kannustamme kilpailijoita kampanjoimaan myös oman teoksensa puolesta ja pyytämään ystäviään tykkäämään ja jakamaaan kuvaa eteenpäin!

Ilmoittaudu mukaan kuvaskabaan 27.10.2019 mennessä:

ILMOITTAUDU! ILMOITTAUDU!