OSALLISTU RIIHIMÄKI-HAUSJÄRVI-LOPPI
MUSIIKKIKILPAILUUN 27.10.2019 MENNESSÄ!

Osallistu musiikkikilpailuun, tavoittele paikkaa Riihimäen Music Against Drugs -iltatapahtuman stagella ja voita taustalakana omalla logolla sekä 150 euron arvoinen lahjakortti Euroopan suurimpaan musiikkiliikkeeseen Thomanniin! Musiikkikilpailuun voivat osallistua bändit, dj:t, trubaduurit, räppärit tai muut yksittäin esiintyvät artistit. Kilpailuihin osallistuvien sooloartistien yläikäraja on 25 vuotta. Bändien, laulu- ja räpryhmien osalta ryhmän keski-iän tulee olla enintään 25 vuotta. Lisäksi artistin tai osallistuvan bändin jäsenistä suurimman osan kotikunnan tai koulunkäyntikunnan tulee olla Riihimäki, Hausjärvi ja Loppi. Kilpailuun on mahdollista osallistua joko omalla tuotannolla tai cover-kappaleilla. Mikäli mahdollista, niin suosittelemme osallistumaan omalla tuotannolla, sillä osa sosiaalisista medioista ei salli ladata cover-materiaalia tekijänoikeuskysymysten vuoksi. Musiikkikilpailu järjestetään osana Riihimäen, Lopen ja Hausjärven yläkouluilla järjestettävää Music Against Drugs -kokonaisuutta.


MUSIIKKIKILPAILUN OSALLISTUMISOHJEET:

 • Kilpailuun on mahdollista osallistua joko ääninäytteellä tai videolla. Kilpailuun osallistuvan ääninäytteen tai musiikkivideon tulee olla vähintään 2 minuutin ja enintään 8 minuutin pituinen. Näytteen voi kuvata tai äänittää esimerkiksi puhelimella.
 • Kilpailuun osallistutaan ilmoittautumislomakkeella ja video tai ääninäyte tulee ladata wetransfer.com-palveluun (www.wetransfer.com) aikavälillä 19.9.-27.10.2019. Videota tai ääninäytettä liittäessäsi Email to -kohtaan tulee laittaa sähköpostiosoitteeksi pilvi.hokkanen@musicagainstdrugs.info, Your email -kohtaan tulee laittaa oma sähköpostiosoite ja viestikenttään tulee kirjoittaa “oma nimesi -musiikkikilpailu”.
 • Kilpailuun osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia,
  väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä
  arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien
  teosten osallistuminen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.
 • Kilpailuun osallistuvat kappaleet tullaan julkaisemaan Music Against Drugs ry:n Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla. Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa, esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa. 
 • Kilpailu on kaksiosainen, joista ensimmäinen osa ratkeaa teosten keräämillä Facebook-tykkäyksillä ja jaoilla sekä Youtubessa videon tai ääninäytteen keräämien peukutusten yhteistuloksella. Nettiäänestyksen voittaja saa palkinnoksi 150 euron arvoisen lahjakortin musiikkiliike Thomanniin!
 • Kilpailun toisessa osiossa neljä eniten ääniä kerännyttä bändiä/artistia pääsee esiintymään Music Against Drugs -iltatapahtumaan 8.11.2019 Peltosaaren koululla (Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki). Musiikkikilpailun voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä tapahtumassa. Voittaja saa taustalakanan omalla logolla sekä 150 euron arvoisen lahjakortin Euroopan suurimpaan musiikkiliikkeeseen Thomanniin.  Kehotamme kilpailijoita kampanjoimaan myös itsensä puolesta ja pyytämään ystäviään äänestämään!

Ilmoittaudu mukaan musiikkikilpailuun 27.10.2019 mennessä:

ILMOITTAUDU! ILMOITTAUDU!