Suunnitteletko opinnäytetyötä?

Music Against Drugs ry tarjoaa monipuolisesti myös opinnäytetyömahdollisuuksia. Opinnäytetyöt voivat olla joko perinteisiä tutkimustyyppisiä opinnäytetöitä tai toiminnallisia kehittämistöitä. Opinnäytetöiden aiheet pyritään räätälöimään opiskelijoiden omaehtoisten kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Opinnäytetyö on palkaton, mutta tarjoamme hyvän ohjauksen, kontakteja ammattilaisverkostoihin ja julkaisumahdollisuuksia eri materiaaleissa.

Tällä hetkellä tarjolla on opinnäytetyöaiheita seuraavista toiminnoista:

Ink-tiimitoiminta

Voimme yhdessä miettiä sinua kiinnostavan ja toiminnan kannalta olennaisen teeman tutkimista.Ink-tiimitoiminta tarjoaa mahdollisuuden tuoda esille tutkimuksesi tuloksia toiminnan sidosryhmille ja osana viestintämateriaalejamme.

Mahdollisia toiminnan kannalta olennaisia teemoja ovat:

1) positiivinen psykologia 2) sosiokulttuurinen innostaminen 3) moninaisuuden johtaminen 4) yhteisöllisyys

5) työelämän vuorovaikutusosaaminen 6) työelämä- ja opiskeluosallisuus, aktiivinen toimijuus

7) ehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö 8) terveyttä edistävät elämäntavat 9) terveysliikunta, liikunnan merkitys

10) toiminnalliset menetelmät, draamakasvatus 11) nuorten arviointiprosessi

Music Against Drugs -kokonaisuus

Music Against Drugs ry on kehittänyt 6 kuukauden mittaisen monikanavaisen 14 osatekijää sisältävän ehkäisevän päihdetyön kokonaisuuden, joita se toteuttaa yhteistyössä kuntien kanssa ympäri Suomea. Kaikkiaan Music Against Drugs -kokonaisuus on toteutettu tähän mennessä 24 kertaa ja kokonaisuuksia on ollut toteuttamassa yhteensä 31 eri kuntaa eri puolista Suomea.

Tällä hetkellä projektissa on meneillään kehittämisvuosi, jossa kokonaisuutta kehitetään yhteiskunnallisen markkinoinnin menetelmällä. Seuraavat Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuudet tullaan toteuttamaan vuosina 2018–2019.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Music Against Drugs -päihdekasvatus-kokonaisuuden kehittämiseen opinnäytetyön muodossa, voit olla yhteydessä Music Against Drugs ry:n kehittämispäällikköön Joni Södermaniin (kts. yhteystiedot alla).

Ink-tiimitoimintaan sekä Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuuteen liittyvien opinnäytetöiden ohella Music Against Drugs ry:ssä on tarjolla myös muita mm. ehkäisevän päihdetyön teemoihin liittyviä opinnäytetyömahdollisuuksia. Voit myös itse rohkeasti ehdottaa mahdollista opinnäytetyöideaasi.
Opinnäytetyöhön liittyvien ideoiden osalta voi olla yhteydessä Music Against Drugs ry:n kehittämispäällikkö Joni Södermaniin. 

Lisätiedot:

Ink-tiimitoiminta: Sari Auhtola, tiimipäällikkö, 050 343 8190, sari.auhtola@musicagainstdrugs.info

Music Against Drugs -kokonaisuudet: Joni Söderman, kehittämispäällikkö, 0504390505, joni.soderman@musicagainstdrugs.info