OSALLISTU PIEKSÄMÄEN KUVASKABAAN 24.11.2019 MENNESSÄ!

Osallistu kuvaskabaan teemalla “Yhdessä”! Voit ottaa osaa kilpailuun joko teemaa ilmentävällä valokuvalla, piirroksella tai maalauksella, tyyli on vapaa. Kilpailuun osallistuneet kuvat julkaistaan Music Against Drugs ry:n Instagramissa ja Facebook-sivulla ja ​eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt kuva palkitaan Polaroid-kameralla.​ Kilpailuun voivat osallistua kaikki alle 20-vuotiaat Pieksämäellä asuvat tai koulua käyvät nuoret. Kuvaskaba järjestetään osana Pieksämäen yläkouluilla järjestettävää Music Against Drugs -kokonaisuutta.

KUVASKABAN OSALLISTUMISOHJEET:

● Kuvakilpailuun osallistujien yläikäraja on 20 vuotta ja kotikunnan tai koulunkäyntikunnan on oltava Pieksämäki.

● Osallistujalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet ja kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia tai muutoin työstämiä. Kilpailuun voi osallistua enintään yhdellä kuvalla.

● Kuvaskabaan osallistuneiden teosten tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan.

● Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistumisen ja voi tarvittaessa hylätä kilpailuun sopimattomat teokset.

● Kilpailun tuotos täytyy toimittaa digitaalisessa muodossa. Eli esim. piirroksesta tai maalauksesta tulee toimittaa valokuva. Kuva toimitetaan muodossa jpg. ja kuvan maximi koko on 2 MB. Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi, joista sinut tavoittaa. Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.

● Oma kilpailuun osallistuva teos tulee nimetä. Nimeä kuva esim.Kuvan_nimi_MaijaMeikäläinen.jpg. Lähetä kuva 24.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen ​pilvi.hokkanen@musicagainstdrugs.info​ ​.

● Kehoitamme kilpailijoita kampanjoimaan myös oman teoksensa puolesta ja pyytämään ystäviään tykkäämäänja jakamaaan kuvaa eteenpäin! 🙂

ILMOITTAUDU! ILMOITTAUDU!