OSALLISTU TALENTTI-KISAAN!

Osaatko tanssia? Skeitata? Tehdä korttitemppuja? Kirjoittaa runoja? Mikä on juuri sinun erikoistaitosi? Talenttikilpailu on kilpailu, johon sinun on mahdollista osallistua omalla erikoisosaamisellasi. Todista oma osaamisesi ja voita lippuja Prison Islandiin ja Super Parkiin!

Kilpailuun voi osallistua, joko yksilönä tai ryhmänä. Kilpailuun osallistumisen yläikäraja on 20 vuotta. Mikäli osallistutte kilpailuun ryhmänä (esim. tanssiryhmä) tulee ryhmän kaikkien jäsenten olla alle 20-vuotiaita. Osallistujan tai suurimman osan ryhmän osallistujista kotikunnan tai koulunkäynti paikkakunnan on oltava Jyväskylä.

Talentti-kisaan osallistutaan kuvaamalla video omasta erikoisosaamisesta. Videot julkaistaan Music Against Drugs ry:n sosiaalisen median kanavissa ja eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt talenttivideo palkitaan Jyväskylän Music Against Drugs -iltatapahtumassa marraskuussa 2018.

 

KILPAILUN OSALLISTUMISOHJEET:

  • Talentti-kisaan osallistutaan kuvaamalla video omasta erikoisosaamisesta. Videon voit kuvata esimerkiksi omalla puhelimellasi vaakakuvana. Videon vähimmäiskesto on 20 sekuntia ja maksimikesto 5 minuuttia.
  • Kilpailuun osallistutaan ilmoittautumislomakkeella (alla) ja video erikoisosaamisesta tulee ladata wetransfer.com-palveluun (www.wetransfer.com) aikavälillä 17.9.– 14.10.2018. Videota liittäessäsi email to-kohtaan tulee laittaa sähköpostiosoitteeksi arvo.peltonen@musicagainstdrugs.info, Your email-kohtaan tulee laittaa oma sähköpostiosoite ja viestikenttään tulee kirjoittaa oma nimesi -talenttikisa.
  • Kilpailuun osallistuviin videoihin ei kelpuuteta temppuja tai suorituksia, jotka vaarantavat oman tai muiden terveyttä tai aiheuttavat muuta vahinkoa. Mikäli aiot osallistua kilpailuun esimerkiksi skeitti-tempulla, niin huolehdithan asianmukaisista suojavarusteista. Kaikki kilpailuun osallistujat ovat omien vakuutustensa piirissä, eikä Music Against Drugs ry vastaa osallistujien vakuutuksista.
  • Kilpailuun osallistuvien materiaalien tulee olla hyvän maun mukaisia, eikä niissä saa esiintyä esimerkiksi rasismia, väkivaltaa tai päihteitä. Music Against Drugs ry:n arvoja ovat yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo ja myös näitä arvoja on hyvä noudattaa omassa teoksessaan. Music Against Drugs ry hyväksyy kilpailuun teemaan soveltuvien teosten osallistuminen ja voi hylätä tarvittaessa kilpailuun sopimattomat teokset.
  • Kilpailun järjestäjä saa oikeudet kilpailumateriaalien käyttöön markkinoinnissaan esimerkiksi Music Against Drugs ry:n verkkosivuilla.
  • Kilpailu ratkeaa videoiden keräämillä tykkäyksillä ja jaoilla Facebookissa sekä Youtubessa videon keräämien peukutusten yhteistuloksella.
  •  Talenttikilpailun tulosten laskenta aukeaa ma 22.10.2018 ja päättyy torstaina 1.11.2018 klo 07.00.

Kehoitamme kilpailijoita kampanjoimaan myös oman teoksensa puolesta ja pyytämään kavereitaan tykkäämään, katselemaan ja jakamaan kilpailuvideota! 🙂

 

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN:
Kilpailuun ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.9.2018 ja päättyy sunnuntaina 14.10.2018 klo 23.59. 

ILMOITTAUDU! ILMOITTAUDU!

 

YHTEISTYÖSSÄ: