Haemme kasvavaan organisaatioomme tiimivalmentajaa

 

Nautitko nuorten kanssa työskentelystä? Haluatko työskennellä osana iloista ja kannustavaa työyhteisöä, jossa uudet ideat otetaan avoimesti vastaan? Onko sinulla kokemusta nuorten mediakasvatuksellisesta ohjaustyöstä ja/tai graafisesta ja audiovisuaalisesta sisällöntuotannosta?

Nyt on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työ, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa luovalla otteella omaan työnkuvaasi ja jossa pääset edistämään nuorten tulevaisuutta konkreettisesti. Tuleva tiimivalmentaja työskentelee osana Ink-tiimitoimintaa, jonka tavoitteena on edistää 18–29-vuotiaiden nuorten työelämä- ja opiskeluosallisuutta, aktiivista toimijuutta, mielenterveyttä sekä vahvistaa terveyttä edistäviä elämäntapoja. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Tiimivalmentajan työtehtäviin kuuluu mm.

 • nuorten tavoitteellinen yksilö- ja ryhmävalmennus

 • nuorten tiimien mentorointi
  (erityisesti media- ja viestintätiimi)

 • työyhteisön ja toiminnan kehittäminen yhteistyössä työntekijöiden ja tiimiharjoittelijoiden kanssa

Tiimivalmentajalta edellytetään:

 • Tulevalta tiimivalmentajalta edellytetään työkokemusta nuorten ohjauksesta tai valmennuksesta, soveltuvaa koulutusta, luovaa työotetta sekä osaamista kuva- ja videotuotantojen toteuttamiseen käytettävistä järjestelmistä ja laitteistoista. Käytössämme ovat Adoben ohjelmat,  mm. Premiere Pro, Photoshop ja InDesign.

 • Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä innostaa nuoria, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä organisointitaitoja. Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi nuorten valmennustyössä. 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • työkokemus työelämävalmennuksesta

 • monipuolinen sisällöntuotanto-osaaminen (media ja viestintä)

 • osaaminen ehkäisevästä päihde- ja mielenterveystyöstä ja muista terveyden ja hyvinvoinnin teemoista

 • toiminnallisten/elämyksellisten menetelmien osaaminen, esim. draama-, musiikki-, taide-, liikunta- tai luontomenetelmät

 • digitaalinen viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen

Työsuhde-etujamme:

Haku tehtävään:

Hakuaika päättyy 20.1.2019 klo 23.59. Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluihin 22.1.2019. Valintahaastattelut järjestetään 25.1.2019 Music Against Drugs ry:n toimistolla osoitteessa Matarankatu 4, 3. krs, 40100 Jyväskylä. Valinnasta ilmoitetaan viikolla 5.

Lisäksi voit halutessasi kuvata max. minuutin kestävän videon, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Lähetä video tiimipäällikkö Sari Auhtolalle WhatsApilla numeroon 050 343 8190 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

 

Lisätietoja voit kysellä viestinnän suunnittelija/tiimivalmentaja Reeta Nitovuorelta numerosta 050 345 6350 pe 11.1.2019 klo 15–15.45  ja ke 16.1.2019 klo 9–9.45. Lisätietoja ei anneta sähköpostitse.

Työaika: kokoaikatyö, 38 h/vko, päivätyö (työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä satunnaista matkustamista Suomessa).

Palkkaus: palkkatoive

Työn kesto: Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sopimuksen laatu: toistaiseksi voimassa oleva

TES: sosiaalialan järjestöjä koskeva TES

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 6 §:n 2.


HAE TYÖPAIKKAA!