Haemme tiimivalmentajaa

Onko unelmissasi työ nuorten terveyden ja hyvinvoinnin sekä osallisuuden edistämisen parissa? Haluatko työskennellä osana iloista ja kannustavaa työyhteisöä, jossa uudet ideat otetaan avoimesti vastaan? Etsitkö työtä, jossa voit kasvaa ja kehittyä?

Nyt on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työ, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa luovalla otteella omaan työnkuvaasi ja jossa pääset edistämään nuorten tulevaisuutta konkreettisesti. Tuleva tiimivalmentaja työskentelee osana Ink-tiimitoimintaa, jonka tavoitteena on edistää 18–29-vuotiaiden nuorten työelämä- ja opiskeluosallisuutta, aktiivista toimijuutta, mielenterveyttä sekä vahvistaa terveyttä edistäviä elämäntapoja. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeri Veikkauksen tuotoilla.

Tiimivalmentajan työtehtäviin kuuluu mm.

  • nuorten tavoitteellinen yksilö- ja ryhmävalmennus
  • nuorten tiimien mentorointi, yhteisten viikkotoimintojen suunnittelu ja toiminnanohjaus
  • työyhteisön ja toiminnan kehittäminen yhteistyössä työntekijöiden ja tiimiharjoittelijoiden kanssa

Tiimivalmentajalta edellytetään:

  • työkokemusta nuorten ohjauksesta tai valmennuksesta ja soveltuvaa koulutusta

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä innostaa nuoria, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä organisointitaitoja. Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi nuorten valmennustyössä.

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • työkokemus työelämävalmennuksesta
  • osaaminen ehkäisevästä päihde- ja mielenterveystyöstä ja muista terveyden ja hyvinvoinnin teemoista
  • toiminnallisten/elämyksellisten menetelmien osaaminen, esim. draama-, musiikki-, taide-, liikunta- tai luontomenetelmät
  • digitaalinen viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen

Työsuhde-etujamme:

Haku tehtävään:

Hakuaika päättyy 15.11.2018 klo 14.00.
Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluihin 16.11.2018. Valintahaastattelut järjestetään 20.11.2018 Music Against Drugs ry:n toimistolla osoitteessa Matarankatu 4, 3. krs, 40100 Jyväskylä. Valinnasta ilmoitetaan 22.11.2018.

Lisäksi voit halutessasi kuvata max. minuutin kestävän videon, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Lähetä video WhatsApilla numeroon 0503438190 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Työaika: kokoaikatyö, 38 h/vko
Palkkaus: palkkatoive
Työn kesto: Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Sopimuksen laatu: toistaiseksi voimassa oleva

TES: sosiaalialan järjestöjä koskeva TES

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 6 §:n 2.


HAE TYÖPAIKKAA!