Nuoria pelaamassa tietokoneilla ISGee-verkkopelihankkeen järjestämässä LAN-tapahtumassa.

ISGee-verkkopelitoiminta

(ISGee-verkkopelitoiminta toimi vuosina 2017-2019. Hanke on saanut nyt jatkorahoituksen ja käynnistää toimintansa jälleen loppukesästä 2021.
ISGee-hankkeen pohjalta syntynyt kaikille nuorille avoin Olohuone toimii keskiviikkoisin.)

Music Against Drugs ry:n ISGee-verkkopelitoiminnan tavoitteena on 13–29-vuotiaiden, verkkopelaamisesta kiinnostuneiden nuorten hyvinvoinnin edistäminen ja heidän sosiaalinen vahvistaminen.

Toiminnassa nuoret pääsevät osallistumaan erityyppisiin, heitä kiinnostaviin toimintoihin. Toiminnalla pyritään lisäämään ja vahvistamaan osallistujien sosiaalista verkostoa ja hyvinvointia. Pelaamiseen liittyvää yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutustaitoja edistetään yhteisöllisellä toiminnalla ja suunnittelulla sekä jatkuvalla vuorovaikutuksella.

Tapahtumiin sisältyy itsenäisesti järjestettävät LAN-tapahtumat, kilpailut ja viikottainen Olohuone Music Against Drugs ry:n toimistolla vaihtuvin teemoin sekä yhteistyökumppaneiden tapahtumien järjestämiseen osallistuminen. Toiminta on ollut mukana esimerkiksi järjestämässä tapahtumaa Jyväskylän Peliviikolle ja viisi nuorta osallistui Assembly Summer 2017 -tapahtuman järjestelyihin ja sai ensiarvoista kokemusta suuresta tapahtumatuotannosta. Sisältöä tuotetaan peleihin, pelikulttuuriin ja -tapahtumiin liittyen mm. valokuvien, videoiden, peliarvosteluiden ja haastatteluiden muodossa. Toiminnan tiimoilta on myös järjestetty digitaalisen musiikin ja pelinkehityksen työpajat.

Peliyhteisö on vuorovaikutuksessa ja toimii yhteisön omalla Discord-kanavalla ja Whatsapp-ryhmässä.

Yhteyshenkilö:
Eerik Niemelä
projektikoordinaattori
puh/whatsapp: 050 320 5550
eerik.niemela(at)musicagainstdrugs.info