Digi-Ink: viikoittaisia verkkovalmennuksia hyvinvoinnista, opinnoista ja työelämätaidoista

Pilottihanke Digi-Ink pyörii nyt lyhyillä, kaikille Suomen nuorille tarkoitetuilla ryhmillä, joissa pureudutaan terveyden ja hyvinvoinnin, työelämätaitojen ja opiskeluasioiden ytimiin.

2020 startannut hanke aloitti useita viikkoja kestäneillä valmennuksilla, mutta Digi-Inkiä luotsaava Eerik huomasi nopeasti, että kaivatumpia ovat itse asiassa lyhyet valmennukset, jotka eivät sido osallistujaa pitkäksi aikaa vaan ovat valittavissa omien tarpeiden ja kiinnostuksen aiheiden mukaan. Nyt Digi-Inkin kalenterinäkymä vaihtuu kuukausittain ja valikoimasta voi napsia haluamansa paletin.

Toiminnan kohderyhmää ovat 18–29 -vuotiaat nuoret. Ryhmiin voit osallistua kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa ja toiminta tapahtuu helppokäyttöisten sovellusten (mm. Zoom) välityksellä. Ryhmään mahtuu 6 henkilöä kerrallaan.

Digi-inkin toimintaan kuuluu myös Liikuntapassi-haaste, sekä myöhemmin avattava Seppo-peli.

Mutta mitäpä tästä kirjoittamaan sen enempää. Selkeämpää on kun klikkaat alla olevaa linkkiä ja kuulet suoraan Digi-Inkiä vetävältä Eerikiltä mitä kaikkea valmennukset sisältävät ja miten pääset itse siihen mukaan.