HAE INK-TIIMIIN

Ink-tiimi on maksuton tiimijakso, jossa työskentelet yhdessä toisten nuorten kanssa ja toteutat erilaisia omia ja yhdessä kehitettyjä projekteja esim. pelaamisen, musiikin, valokuvauksen, striimauksen, yhteiskunnallisen markkinoinnin ja ohjaamisen saroilla.

Hakeaksesi Ink-tiimiin et tarvitse valmiiksi mitään tiettyä osaamista, vaan me perehdytämme sinut tiimissä toimimiseen jakson aikana. Ink-tiimissä kaikki ovat yhdenvertaisia ja hyväksyttyjä!

Me tarjoamme sinulle Ink-tiimissä mahdollisuuden:

  • saada uusia ystäviä
  • kasvattaa itsevarmuutta
  • rytmittää arkea
  • vahvistaa esiintymistaitoja
  • toteuttaa projekteja
  • kokeilla eri työaloja
  • oppia keinoja tukea omaa ja läheisten hyvinvointia ja mielenterveyttä

Jos olet 18–29-vuotias, keskisuomalainen nuori, voit suorittaa Ink-tiimin:

TYÖKOKEILIJANA:
Pääset selvittämään omia ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojasi tai mahdollisuuksia palata työmarkkinoille. Työttömänä työnhakijana saat tiimiajalta korotettua työttömyyspäivärahaa. Jos tämä voisi kuulostaa sinulle sopivalta vaihtoehdolta, lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta ja ole yhteydessä Työllisyyden kuntakokeiluun.

OPPILAITOSHARJOITTELIJANA:
Suoritat tiimijaksolla opintoihisi kuuluvia harjoitteluita. Meillä on ollut tiimissä muun muassa sosionomian, kulttuurituotannon, liiketalouden, nuoriso- ja yhteisöohjauksen, it-alan, merkonomi-opintojen, media-alan ja Valman opiskelijoita. Jos tämä voisi kuulostaa sinulle sopivalta vaihtoehdolta, lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta ja ole yhteydessä koulusi opoon tai muuhun opettajaan.

VAPAAEHTOISENA:
Voit hakea tiimijaksolle, mikäli olet esimerkiksi tauolla opinnoista tai sairauslomalla. Jos tämä kuulostaa sinun tapaukseltasi lähetä meillä hakemus ja hahmotetaan yhdessä onko muita tahoja, joihin sinun tulee olla yhteydessä.

Seuraavien tiimijaksojen ajankohdat ovat:

Vuosi 2023:
Syksyn tiimijakso: 4.9.–15.12.2023

Vuosi 2024:
Kevään tiimijakso: 29.1.-10.5.2024
Kesän tiimijakso: 10.6.–2.8.2024
Syksyn tiimijakso: 2.9.–13.12.2024

Täytä hakulomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan toiveistasi ja tavoitteistasi tarkemmin.
Jos sinulla on kysymyksiä tiimijaksoon liittyen, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse valmentajaamme Juho Oikariin: 050 463 4345.


Artikkelikuva: Nina Ihanamäki

Lisää tietoa Ink-tiimistä löydät myös täältä, sekä katsomalla YouTube-kanavamme videoita, joissa tiimivalmentajat ja tiimiläiset kertovat mitä missäkin tiimissä tehdään ja millaista toiminta ylipäätänsä on.