Pelitiimi: ”Opimme koko projektin ajan toisiltamme ja autamme toisiamme vaikeissa tilanteissa”

Pelitiimi koostuu joukosta nuoria joilla kaikilla on kiinnostusta peleihin suuntaan jos toiseen. Tällä kertaa Pelitiimin päämääränä on päättää peliaiheinen projekti, jota lähdemme työstämään tiimin voimin eteenpäin. Osalla meistä löytyy osaamista itse 3D-mallintamisesta, kun toiset taas osaavat piirtää tai tehdä ääniraitoja. Opimme koko projektin ajan toisiltamme ja autamme toisiamme vaikeissa tilanteissa.

Inkin, pelitiimin jäsen, Kasimir.

MIKKO
Hei, olen Mikko, olen 23, melkein 24-vuotias ”nuori”. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu pelaaminen (yllätys), epäironisesti noituuden harjoittaminen ja tällä hetkellä käärmeen hoitaminen. Lempipelejä ovat lähinnä RPG-tyyppiset yksinpelit ja moninpelit, eniten aikaa kuluu Skyrimin ja Souls-pelien kanssa. Pelitiimiin lähdin koska se oli lähimpänä omia kiinnostuksen kohteita, tavoitteena olisi hmmm…

Inkin, pelitiimin jäsen, Kasimir.

KASIMIR
Moro! Meitsi on Kassu, suoritan oppilaitosharjoittelua pelitiimissä. Oon 17 vuotias juniori, joka tykkää pelata Änäriä, Skate3 ja Warzonea. Vapaa-ajalla tykkään liikkua paljon, tykkään myös räpistä ja muusta musiikista. Pelitiimi kiinnostaa, sillä pelaaminen on mukavaa ja haluan tietää peleistä lisää.

Digitaalinen kuva pääkallosta, jolla vihreäat silmät ja aurinkolasit otsalla.

HARKKARI
Moi, Minua kiinnotavat pelit, tietoturva ja virtuaalitodellisuus. Lempipelejä TF2, Spelunky, Half-Life: Alyx, Apex Legends, arena/movement/boomer shooterit. Tavoitteenani on mm. saada työkokemusta ja kehittyä pelidevaajana.

Inkin, pelitiimin jäsen, Risse.

RISSE
Mopps, oon Risse ja oon 26 vuotias tyllerö Jyväskylästä. Lempipeleihin kuuluu lähinnä mmorpg ja fps-pelit, mutta singleplayerinä menee myös aika paljo indiepelejä. Tykkään myös hirveesti eläimistä ja niiden oikeuksista, multa iteltä löytyykin kaks kissaa ja yks koira. Pelitiimiin lähdin, koska pelit ja niiden pelaaminen on kiinostanu mua lapsesta lähtien ja toivon saavani osaamista myös tekniseltä puolelta, eikä samanhenkisestä seurastakaan haittaa ole.

Inkin, pelitiimin jäsen, Ottis.

OTTIS
Moikkelispoikkelis, Ottis täällä äänessä. 20 vuotta löytyy vyön alta ja monta vielä edessä. Joka päivä peleihin kuuluu League of legends, Destiny, Valheim ja rainbow 6 siege (psst…on ne sims-pelitkin kivoja XD). Muitakin olisi, mutta loppuu päivästä tunnit kesken kun karvakuonon äitinä elelee. Itse lähdin pelitiimiin siinä toivossa, että saisi uusia kokemuksia hyvässä seurassa joilla on samoja kiinnostuksen kohteita kuin itsellä.

vaaleanpunaisella piirretty karhun kuva.

VILI
Iltaa, oon 19-vuotias pallurainen Jyväskylästä. Mulla on kaksi kissaa. Tykkään pelailla vähän kaikenlaisia pelejä, kuten The Elder Scrolls V: Skyrim ja Escape from Tarkov. Tykkään myös kuunnella musiikkia.

Ink-tiimiin osallistuva Leo kännykkä kädessä.

LEO
Moi. Oon Leo ja oon 17v. peleihini kuuluu loli, escape from tarkov, mmorpgeitä ja kaikenlaista jännää.
Tykkään myös kattoo animee ja kuunnella musiikkia ja nukkua (:

vaaleanpunaisella piirretty karhun kuva.

NASIM
Moi, oon Nasim 19-vuotias Jyväskylästä. Tykkään urheilusta ja pelailusta. Lempipelejäni on nhl, nba ja warzone. Pidän myös leffojen katselusta ja musiikista. Tulin suorittamaan oppilaitosharjoittelun pelitiimiin.