PERJANTAI ON STRIIMAUSPÄIVÄ

Marraskuussa alkavat nuorten toteuttamat perjantaistriimit! Striimausta aloitetaan osana Digi-Inkiä ja siitä on tarkoitus tulla säännöllisesti järjestettävää toimintaa. Striimit ovat perjantai-iltaisin ja luvassa on mm. erilaisten pelien testausta, retropelejä, porukalla pelattavia pelejä, lautapelailua ja mahdollisesti irl-sisältöä!

Ensimmäinen striimi järjestetään perjantaina 13.11.2020 noin klo 17.00 ja siitä eteenpäin joka viikko samalla meiningillä joulukuun loppupuolelle. Tule mukaan seuraamaan, chattaamaan ja pelaamaan!

Striimiperjantait:

13.11. 
20.11.
27.11.
4.12.
11.12.

Striimikanava ja muut lisätiedot päivittyvät tänne vielä lähempänä H-hetkeä, joten pysy kuulolla!

P.S. Striimauksen suunnittelee ja toteuttaa ryhmä nuoria osana Digi-ink- toimintaa. Mikäli sinua kiinnostaisi myös striimaus, kampanjointi tai muu verkossa tapahtuva ryhmätoiminta, katso lisää osoitteesta: https://musicagainstdrugs.info/osallistu/digi-ink-toiminta/

Digi-inkin toimintaa avaava piirros, jossa mainitaan valmennukset, kampanjat, projektit, yhdessä ja ryhmässä toimiminen. Kuvassa myös kännykän, hiiren, kannettavan tietokoneen, puhelimen, akun ja nettiverkon symbolit.