”Tavoitteena työn mielekkyyden ja hyvinvoinnin ylläpito etätyöaikanakin”

Ohjaus- ja tapahtumatiimi esittäytyy

Me ollaan ohjaus- ja tapahtumatiimi. Meidän vastuulla on järjestää yhteistä kivaa tekemistä ja pitää huolta meidän työkavereiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Me virkistetään tiimiä taukoliikunnoin kerran päivässä ja aamustartein kahdesti viikossa. Meidän tavoitteena on pitää työskentely mielekkäänä, varsinkin nyt etätyön ja itsenäisen työskentelyn aikana.

Kevään 2021 Ink-tiimiin osallistuva Maria.

MARIA
Heippa! Mun nimi on Maria ja toimin ohjaus- ja tapahtumatiimin leaderina.

Opiskelen kolmatta vuotta yhteisöpedagogiikkaa HUMAKissa ja suoritan INK-tiimijakson oppilaitosharjoitteluna. Luonteeltani oon menevä ja sosiaalinen höpöttelijä, joka nauttii vapaa-ajallaan muun muassa urheilusta eri lajien kautta, ruoanlaitosta ja uusien reseptien testailusta, ystävien kanssa tekemisestä ja olemisesta sekä välillä vähän hullunkuristenkin ex tempore ideoiden toteuttamisesta. Rakastan matkustelua ja etenkin Italian ja Espanjan (ruoka)kulttuuria.

Toivon saavani tiimijaksolta ennen kaikkea uusia iloisia kokemuksia ja varmuutta ohjaustilanteissa toimimiseen. Leaderin roolista vastatessani pääsen astumaan myös reippaasti oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja opettelemaan tiimin johtamiseen liittyviä taitoja.

Kevään 2021 Ink-tiimiin osallistuva Saara.

SAASA
Moikkamoi! Meitsi on Saasa. Oon jyväskyläläinen 18-vuotias naisen alku ja opiskelen nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi Äänekoskella. Oon tosi kupliva ja ulospäinsuuntautunut persoona, mun lempiväri on keltainen ja mua innostaa ennen kaikkea hyvä seura (ja ruoka) ja yhdessä toimiminen ja tekeminen.

Harrastan tanssia SM-tasolla ja tykkään tehdä, kuunnella ja soittaa musiikkia. Virtaa ja huonoa huumoria löytyy yleensä vaikka muille jakaa. Isona musta tulee (toivottavasti) sosionomi, aion lähteä myös oman vaikean menneisyyteni vuoksi lastensuojeluun töihin, sillä haluan auttaa lapsia, nuoria ja heidän perheitään selviämään erilaisista haasteista, joita elämä meille kaikille tuppaa eteen työntämään. Vaikka oon tosi suunnitelmallinen ja “vähän” ehkä kontrollifriikki, yritän elää päivä kerrallaan. Ajattelen jokaista päivää uutena seikkailuna ja kokemuksena! Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! 😀

Kevään 2021 Ink-tiimiin osallistuva Ronja.

RONJA
Hei, Mä olen Ronja. En koe itseäni jyväskyläläiseksi, mutta täällä mä kuitenkin asun. Oon 19-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja opiskelija ja valmistun kesäkuussa. Perusluonteeltani olen hyvin kliseinen suomalainen; alkuun aika vähäsanainen ja ujo, mutta loppujen lopuksi oikeesti tosi sosiaalinen ja puhelias ihminen.Tykkään liikkua paljon luonnossa (paitsi talvisin, oon vilukissa).
Eläimet on lähellä on sydäntä ja oonkin ollut mm. kasvissyöjä nyt muutaman vuoden ajan. En oikeastaan harrasta säännöllisesti mitään; kokeilen paljon erilaisia juttuja, jotka sitten kestää mitä kestää. Urheilu on yksi ainut juttu, mikä on pysynyt monta vuotta. Ootan innolla kevättä, niin on lenkkeilysäätkin sitten vähän parempia.

Haaveissa olisi tulevaisuudessa hakea jatkokoulutukseen ja tiimijakson kautta toivon saavani paremman käsityksen omista vahvuuksista ja kehittämisen kohteista. Myös etätyöskentely on itselle uusi alusta tehdä töitä, joten toivon oppivani käyttämään sitä sujuvammin ja jotta voisin jatkossakin hyödyntää sitä yhtenä välineenä tehdä töitä.

Kevään 2021 Ink-tiimiin osallistuva Benjamin..

BENJAMIN
Moi, olen Benjamin, minua voi myös kutsua Beniksi tai Jamiksi. Olen -98 syntynyt jyväskyläläinen HLBT+ jäbä. Olen tällä hetkellä työtön ilman ammatillista koulutusta, joten tavoitteena olisi sellaisen hankkiminen ASAP.
Asun yksin ja minulla on tyttökissa nimeltä Sansa. Vapaa-ajalla pelaan joko video- tai pöytäroolipeleja, tai vietän aikaa tyttöystävän kanssa. Minulle tärkeisiin asioihin kuuluu mm. mun pakanallisuus sekä ihmisoikeudet.
Olen INK-tiimissä katsomassa miltä ohjaustyö tuntuu ja onko se oma juttu, eli olen selventämässä omaa ammatinvalintaa. Plussaa on, että tiimissä saa sisältöä ja rytmiä arkeen. Tavoitteena olisi kiva piestä sosiaalista ahdistusta ja kehittää mun itsevarmuutta, josta olisi hyötyä pidemmällekin ajalle.