ETSIMME VALMENTAJAHARJOITTELIJAA

Haaveiletko työstä nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen parissa? Etsitkö opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa syksylle?

Haemme Music Against Drugs ry:n Ink-tiimiin

VALMENTAJAHARJOITTELIJAA

Aloituspäivä vko:lla 35 (28.8.–1.9.2023).

Harjoittelun kesto voidaan sopia joustavasti omien toiveidesi ja tavoitteiden mukaan.
Syksyn Ink-tiimijakson ajankohta 4.9.-15.12.2023.

Harjoittelijana saat arvokasta kokemusta järjestössä toimimisesta ja tilaisuuden tuoda omaa osaamistasi esille ja kerryttää kokemusta ohjaustyöstä. Työskentelyyn harjoittelijana saat tueksi loistavan tiimin muista työntekijöistä.

Tehtäviisi kuuluu:
Ink-tiimin toiminnasta vastaaminen yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Tehtäviä ovat muun muassa: viikkotoiminnan suunnittelu ja toteutus, nuorten ohjaaminen ja toiminnan raportointi sekä toiminnasta viestiminen sosiaalisessa mediassa.

Harjoittelu suoritetaan työssäoppimisena ja se sopii parhaiten sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti tai kasvatustiede). 

Edellytämme harjoittelijalta itseohjautuvuutta, innostuneisuutta ja halua kehittyä ohjaajana. Etuna on osaaminen media-, musiikki-, peli-, ohjaus- tai tapahtuma- ja kulttuurialalta sekä omakohtainen kokemus Ink-tiimitoiminnasta.

Haastattelut järjestetään viikolla 34.

Lisätiedot sähköpostitse ja vapaamuotoiset hakemukset 20.8.2023. mennessä: Sanna Huovila, tiimipäällikkö, Ink-tiimitoiminta, [email protected]

Lisätietoa järjestömme toiminnasta ja  Ink-tiimistä: www.musicagainstdrugs.info/ink