Haemme koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Onko unelmissasi työ, jossa voit yhdistää nuorten kanssa toimimisen ja tapahtumatuotannon? Haluatko työskennellä osana iloista ja kannustavaa työyhteisöä, jossa uudet ideat otetaan avoimesti vastaan? Viestitkö sujuvasti erilaisissa verkostoissa ja haluat kehittää osaamistasi? Onko sinulla vahvat projektinhallinta- ja organisointitaidot?

Nyt on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työ, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa luovalla otteella omaan työnkuvaasi. Tässä työssä pääset organisoimaan ja kehittämään valtakunnallisesti kuntien kanssa yhteistyössä toteutettavia Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuuksia ja niihin liittyviä tapahtumia.

Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuus on yläkouluikäisille suunnattu ehkäisevän päihdetyön kokonaisuus, joka sisältää kuntakohtaisesti mm. kehittämisseminaarin, workshoppeja nuorille ja ammattilaisille, teemaviikon yläkouluille, kilpailuja sekä päihteettömän Music Against Drugs -iltatapahtuman, johon osallistuu satoja nuoria. Toiminnan tavoitteena on sosiaalisen vahvistamisen keinoin tarjota nuorille osallistumismahdollisuuksia ja lisätä nuorten päihdetietoutta. Lue lisää Music Against Drugs -kokonaisuuksista täältä. 

 

TULEVA KOORDINAATTORI TYÖSKENTELEE
MUSIC AGAINST DRUGS -KOKONAISUUKSIEN PARISSA VASTATEN:

 • sidosryhmäyhteistyöstä kuntien, järjestöjen ja yritysten kanssa
 • kokonaisuuksiin liittyvästä projektinhallinnasta
 • tapahtumien tuottamisesta vastaavan tuottajan roolissa
 • vapaaehtoisnuorten ohjaamisesta
 • nuorten osallistumismahdollisuuksien kehittämisestä ja nuorille viestimisestä (sis. some)
 • toiminnan tuloksellisuudesta, kehittämisestä, dokumentoinnista ja raportoinnista

Koordinaattori tekee työssään tiivistä yhteistyötä muun muassa yhdistyksen kehittämispäällikön, hallintopäällikön, viestintäpäällikön ja toiminnanjohtajan kanssa.

LISÄKSI EDUKSI KATSOTAAN KOKEMUS JA OSAAMINEN:

 • nuorten ohjaamisesta
 • tapahtumien järjestämisestä ja/tai tuottajana toimimisesta
 • projektinhallinta työkalujen sekä toimisto-ohjelmistojen käytöstä
 • sosiaalisessa mediassa viestimisestä työssä
 • toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista
 • rahoitushakemusten tekemisestä ja raportoinnista
 • nuoriso- ja/tai pelikulttuurinen ymmärrys  

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä innostaa nuoria, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä organisointitaitoja.

TYÖSUHDE-ETUJAMME:

HAKU TEHTÄVÄÄN:

Hakuaika päättyy 9.2.2020 klo 23:59. Jatkoon valitut kutsutaan haastatteluihin 13.2.2020. Valintahaastattelut järjestetään 19.–20.2.2020 Music Against Drugs ry:n toimistolla osoitteessa Matarankatu 4 3. krs, 40100 Jyväskylä. Valinnasta ilmoitetaan viikolla 9.

Lisäksi voit halutessasi kuvata max. minuutin kestävän videon, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Lähetä video Juho-Heikki Korhoselle WhatsAppilla tai iMessagena numeroon 044 344 8039 tai sähköpostilla osoitteeseen:
[email protected].

Lisätietoja voit kysellä hallintopäällikkö Juho-Heikki Korhoselta numerosta: 044 344 8039 ke 8.1.2020 klo 11:30–12:30, ma 21.1.2020 klo 08:00–09:00 ma 3.2.2020 klo 10:00–11:00. Lisätietoja ei anneta sähköpostitse.

 

 

Työaika: kokoaikatyö, 38 h/vko, päivätyö
Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä ja matkustamista Suomessa.

Palkkaus: palkkatoive

Työn kesto: Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sopimuksen laatu: toistaiseksi voimassa oleva

TES: sosiaalialan järjestöjä koskeva TES

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 6 §:n 2.

Koeaika: 6 kk
Työntekopaikka: Jyväskylä


HAE TYÖPAIKKAA!