HAUSSA VALMENTAJAHARJOITTELIJA KESÄN 2023 INK-TIIMIIN

Onko tulevaisuuden haaveissasi työ nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen parissa? Etsitkö opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa kesäksi?

Haemme Music Against Drugs ry:n Ink-tiimiin

VALMENTAJAHARJOITTELIJAA

Aloituspäivä viikolla 23 (5.–9.6.2023).

Harjoittelun kesto voidaan sopia joustavasti omien toiveidesi ja tavoitteiden mukaan.
Kesän Ink-tiimijakson ajankohta 12.6.-4.8.2023.

Harjoittelijana saat arvokasta kokemusta järjestössä toimimisesta ja tilaisuuden tuoda omaa osaamistasi esille ja kerryttää kokemusta ohjaustyöstä. Työskentelyyn harjoittelijana saat tueksi loistavan tiimin muista työntekijöistä.

Tehtäviisi kuuluu:
Ink-tiimin toiminnasta vastaaminen yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Tehtäviä ovat muun muassa: viikkotoiminnan suunnittelu ja toteutus, nuorten ohjaaminen ja toiminnan raportointi sekä toiminnasta viestiminen sosiaalisessa mediassa.

Harjoittelu suoritetaan työssäoppimisena ja se sopii parhaiten sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti tai kasvatustiede). 

Edellytämme harjoittelijalta itseohjautuvuutta, innostuneisuutta ja halua kehittyä ohjaajana. Etuna on osaaminen media-, musiikki-, peli-, ohjaus- tai tapahtuma- ja/tai kulttuurialalta sekä omakohtainen kokemus Ink-tiimitoiminnasta.

Haastattelut järjestetään viikolla 21.

Lisätiedot sähköpostitse ja vapaamuotoiset hakemukset 21.5.2023. mennessä: 
Sanna Huovila, tiimipäällikkö, Ink-tiimitoiminta, [email protected]

Lisätietoa järjestömme toiminnasta ja  Ink-tiimistä: www.musicagainstdrugs.info/ink