LÄHDETÄÄN PORUKALLA KALAAN JA KALASTA KAVERI!

Lainatakseni Robin Packalenia, “meillä on hyvä jengi koossa taas” ja kampanjan toteutus on jälleen alkanut! Erilaisia teemoja pohdittiin ja pyöriteltiin paljon, mutta tällä kertaa aiheeksi valikoitui nuorten aikuisten yksinäisyys.

 Kaikki lähti kysymyksestä, mistä voi nuori aikuinen hankkia kavereita, jos ei ole töissä tai koulussa. Erilaisia mahdollisuuksia ryhmäytymiseen on niin Jyväskylässä kuin verkossakin aivan mahdottoman paljon, mutta niistä tiedetään hyvin vähän. Tähän tahdomme tehdä muutoksen. Jokainen meistä tarvitsee toveria joskus. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinut samanhenkisten ihmisten pariin nuorille aikuisille suunnatun harrastustoiminnan kautta!

Kampanjan nimeksi on äänestetty ”Kalasta kaveri”. Tätä projektia on työstämässä noin kymmenen ihmisen porukka Digi-Inkistä ja Ink-tiimistä, jotka kaikki lähtevät erilaisista lähtökohdista. Meitä yhdistää aiheen tärkeys ja tahto muuttaa asioita positiiviseen suuntaan. Me ainakin olemme tästä kovin innoissamme, ei malteta odottaa mitä kaikkea saamme aikaiseksi ja teille näytille!

Kirjoittanut: Ida, kampanjatiimistä

Mikä nuorten kampanjatoiminta?
Lue nuorten kampanjatoiminnasta tästä linkistä.