Music Against Drugs -kesäleiri 12.-14.6.2015

Aloitan aivan alusta, eli automatkasta. En kyllä tiedä miten pojat jaksoivat meidän tyttöjen juttuja, melua ja kikatusta. Hauska matka oli 🙂 Juutuimme mäkeenkin ja osan piti kävellämäki ylös.

kuvak2

Leiripaikka itsessään oli tosi kaunis, vaikka hyttysiä olikin paljon. Paikalla oli kolme mökkiä, joista käytimme kahta, kaksi vessaa, ja puuvaja. Perjantaina paikalle päästyämme me tytöt valtasimme toisen mökin ja pojat menivät saunamökkiin. Tyhjensimme kasseista ruoat jääkaappin (jotenkuten mahtuivat).kuvak5

Sitten me tytöt päätimme toteuttaa automatkalla keksimämme idean, joten sotkimme naamamme meikeillä ja tupeerasimme hiuksemme ja menimme ottamaan kuvia joista tuli kyllä hienoja. Sillä välin kun me otimme kuvia pojat saunoivat ja uivat. Kun pojat olivat tulleet pois saunasta oli tyttöjen vuoro, itse en saanut uida enkä saunoa ettei haavani tulehtuisi, mutta vesi oli kylmää kun siinä jalkojani liottelin.

Illalla paistoimme makkaraa nuotiolla hauskaa oli. Sovimme myös että kymmeneltä oisi herätys, joten minä heräsin siihen kun muut tytöt (paitsi krista, joka nukku kanssa) rymistivät sisälle herättämään meidät.

kuvak1Lauantai aamupäivällä kaikki vai loikoilivat laiturilla ja Riikasta otettiin hienoja ja samalla hän kävi uimassa.
Päivemmällä autoimme Miroa tekemään stratego-kortteja. Ruoaksi oli kasviskeittoa joka oli erittäin hyvää. Sitten satoi, kävimme ottamassa kuvia saunamäkillä.

Sitten oli Miron näyttö,joka onnistui hyvin, vaikkei maasto sopinutkaan strategon pelaamiseen. Sitten tehtiin lettuja ja tytöt (paitsi minä ja Riikka) menivät uimaan. Me Riikan kanssa mentiin nuotiolle ja sitten takaisin ylös. Illalla paistettiin taas makkaraa ja otettiin kuvia.

Sunnuntaina olikin sitten pakkausta ja lähtö. Leiri oli kyl aivan mahtava 🙂

– Emppukuvak4