Music Against Drugs ry:n toiminta etätyöskentelyn aikana

Music Against Drugs ry:ssä on siirrytty toistaiseksi etätyöskentelyyn. Kyseessä on koronaviruksesta johtuva varotoimenpide, jolla pyrimme osaltamme siihen, että koronaviruksen leviämistä voitaisiin hidastaa, eikä terveydenhuoltojärjestelmä kuormittuisi liikaa. Koronavirukseen liittyen seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotusta ja noudatamme toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita. Muutoksista toiminnassamme
tiedotamme sekä verkkosivuillamme että sosiaalisen median kanavissamme.

Music Agains Drugs ry:n työntekijät ovat normaaliin tapaan tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebookin kautta etätyöskentelyn aikana. Katso yhteystiedot täältä.


Rekrytointihaastattelut etätyöskentelyn aikana

Tiimivalmentajan äitiyslomasijaisuuden rekrytointihaastattelut järjestetään etäyhteyksin
21.–22.4.2020. Haastatteluihin kutsuttavia ohjeistetaan haastatteluiden toteutukseen liittyen ennen haastattelua henkilökohtaisesti. Työpaikkailmoituksen löydät täältä.


Ink-tiimitoiminta ja haku tuleviin tiimeihin

Tällä hetkellä yhdistyksemme muun toiminnan tavoin myös Ink-tiimitoimintaa toteutetaan toistaiseksi verkossa etäyhteyksin. Tiimitoimintaa järjestetään samoin sisällöin kuin aiemmin ja normaaliin tapaan maanantaista perjantaihin klo 9–15.

Myös haku Ink-tiimiin on normaaliin tapaan käynnissä, mutta haastattelut tiimeihin järjestetään etäyhteyksin. Hakulomakkeen lähettämisen jälkeen jokaiseen hakijaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja ohjeistetaan etähaastattelun toteutuksesta. Täytä hakulomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan toiveistasi ja tavoitteistasi tarkemmin.
Lisätietoja Ink-tiimitoiminnasta ja linkin hakulomakkeelle löydät täältä.Yhteisöllistä toimintaa Discordissa

Music Against Drugs ry:llä on käytössä ISGee-peliyhteisön Discord-serveri, jonka kautta järjestämme yhteisöllistä toimintaa nuorille. Serverillä voi keskustella muiden nuorten kanssa, etsiä peliseuraa, olla yhteydessä työntekijöihin sekä ottaa osaa yhteiseen toimintaan.

Discordissa tapahtuvaa toimintaa kehitetään parhaillaan vapaaehtoisnuorten ja työntekijöiden yhteistyönä ja tarkemmista toimintasisällöistä sekä ajankohdista tiedotetaan Discordin lisäksi verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Discord-serverillemme pääset tästä linkistä.


Tiedote 13.3.2020: Music Against Drugs ry:ssä siirrytään toistaiseksi etätyöskentelyyn