Nuoret streamaavat koronaa himmeäksi

Kun kaikki kiva on kielletty, vai onko?

Suomen kartta johon on merkitty neljä pistettä ilmaisemaan sitä, kuinka osallistujat ovat eri puolelta maata. Pisteet sijaitsevat Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Eri puolilta Suomea tulevat nuoret keskustelevat Digi-Ink toimintaan kuuluvassa #himmennäkorona -kampanjassa mm. harrastuksista ja hyvinvoinnista, yksinäisyydestä ja koronajaksamisesta sekä etäilyn mukanaan tuomista haasteista – miksei mahdollisuuksistakin.

Nuorten keskustelussa on mukana Music Against Drugs ry:n toiminnanjohtaja Sampo.

Streamaus tapahtuu Orange Cassette twitch-kanavallamme: https://www.twitch.tv/orangecassette

Jokaisella streamilla on oma aiheensa. Anna streameihin ideoita vastaamalla ennakkokysymyksiin Instagram-tilillämme: Musicagainstdrugs.

Vääriä vastauksia ja huonoja ideoita ei ole. Tarkoitus on puhua, oppia toisilta ja käsitellä erilaisia vinkkejä, joiden avulla taltuttaa vaikka yksinäisyyden kokemusta tai korona-ahdistusta.

Streampäivät ovat:
keskiviikko 12.5. klo 17 19
torstai 20.5. klo 17 19
torstai 27.5. klo 17 19
torstai 3.6. klo 17 19

#himmennäkorona -somehaaste

Kampanjaan sisältyy viikottaisia somehaasteita. Näillä pyritään tekemään omasta ja toisen päivästä astetta parempi.

Streameista tehdään myös jälkikäteen julkaistava YouTubessa -versio, joka julkaistaan kanavallamme.

P.S. Striimauksen suunnittelee ja toteuttaa ryhmä nuoria osana Digi-ink- toimintaa. Mikäli myös sinua kiinnostaisi striimaus, kampanjointi tai muu verkossa tapahtuva ryhmätoiminta, katso lisää osoitteesta: https://musicagainstdrugs.info/osallistu/digi-ink-toiminta/