Ohjaajaharjoittelija Henriikka esittäytyy

Moikka!

Olen Henriikka, pian 28-vuotias terveyskasvatuksen opiskelija Jyväskylän yliopistosta Liikuntatieteellisestä tiedekunnasta. Tulin Music Against Drugs ry:n ohjaajaharjoittelijaksi, eli olen työharjoittelussa ohjaamassa Ink-tiimiläisiä, erityisesti YMA-tiimissä. Harjoitteluni kestää 3.6.-4.8. eli koko kesätiimin ajan. 

Työnkuvaani kuuluu siis kesän Ink-tiimitoiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä Ink-tiimin työntekijöiden kanssa. Kesän aikana vedän Hyvä Olo -valmennusta, joka käsittelee terveyttä ja hyvinvointia edistäviä teemoja, kuten liikunnan iloa ja ehkäisevää päihdetyötä. Lisäksi ohjaan teemaryhmää, jossa käsitellään tiimiläisten omien toiveiden ja tarpeiden mukaisia teemoja, kuten esimerkiksi kaverisuhteita tai terveellistä ravitsemusta. Yhteiskunnallisen markkinoinnin tiimissä toimin mentoriharjoittelijana yhdessä työntekijämentorin kanssa. Tulen mukaan myös Ink-tiimileirille ja järjestän siellä jotain mukavaa liikunnallista puuhaa kaikille. Lisäksi olen aina innokas itsekin oppimaan uusia somen käytön saloja, joten olen mukana auttamassa tiimiläisiä someviestinnässä niin paljon kuin mahdollista. 

Taustani on sopivan kirjava. Olen suorittanut kauan sitten (2010) lähihoitajaopinnot mielenterveys- ja päihdetyöstä, mutta työelämä kuljettikin minua somaattiselle puolelle kuntoutusosastolle sekä vanhustenhoitoon. Olen suorittanut myös koulutetun hierojan tutkinnon sekä pilates-ohjaajakoulutuksen, ja ohjailenkin tänäkin päivänä erilaisia selkäystävällsiä jumppia sivutoimisen toiminimen turvin. 

Vapaalla tykkään kokeilla kaikenlaista uutta ja touhuta kaikkea, kuten tanssia ja ulkoilua sekä lukea kirjoja. Tänä kesänä yritän viljellä vihanneksia Viitaniemen pelloilla. Minulla on jatkuva matkakuume, ja heti tämän harjoittelun loputtua lähdenkin Belgiaan kielikurssille ranskan kieltä treenaamaan. Au revoir tai jotain sinne päin! 

Henriikka Koivukoski