ONKO ENNAKKOLUULOTTOMUUS ASENNEKYSYMYS?

Nuoret yhdistävät voimansa ja jäädyttävät ennakkoluulot näyttämällä kampanjallaan esimerkkiä, miten toista on kohdeltava!

Music Against Drugs ry:n eri toimintoihin osallistuvat nuoret toteuttavat syksyn aikana Oo ku oot! -kampanjaa. Teemaksi nuoret ovat valinneet ennakkoluulottomuuden ja he pohtivat yhdessä erilaisuuden hyväksymistä ja arvostamista – sitä, kuinka jokaisella on oikeus olla oma itsensä!

“Aihe on tärkeä ja yhdenvertaisuus on myös yksi järjestömme arvoista. Ennakkoluulottomuudesta puhuminen voi muuttaa asenteita”, kertoo kampanjatoiminnassa mukana oleva Music Against Drugs ry:n projektikoordinaattori Eerik Niemelä.

Nuoret haluavat puuttua ennakkoluuloihin sillä jokaisen meistä tulisi saada olla oma itsensä. Music Against Drugs ry:ssä on aikaisemminkin tehty erilaisia kampanjoita, mutta nyt työn alla on ensimmäistä kertaa kaikkia toimintoja yhdistävää juttua.

”On todella kiva päästä tekemään kampanjaa joka yhdistää meitä”, Eerik sanoo.

Nuoret äänestivät kampanjan nimeksi Oo ku oot!

Oo ku oot! -kampanjan tapahtuma toteutetaan marraskuussa. Pysy mukana ja seuraa eri kanaviemme kautta, millaiseksi nuorten ideoima kampanja muodostuu.

Tule mukaan keskusteluun! Seuraa Instagram-tiliämme ja osallistu kampanjakyselyihimme, joiden kautta pääset itsekin vaikuttamaan sen sisältöön.

Erilaisuuden hyväksyminen on toisten arvostamista!